Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Χαμένη ευκαιρία

Χαμένη ευκαιρία
Σάββατο, 16 Μαρτίου 2019 - 12:20

Μεγάλη ευκαιρία για μια σημαντική νίκη που θα τους έφερνε στην κορυφή της βαθμολογίας έχασαν οι Παίδες του Ολυμπιακού. Η ομάδα Κ15 του Θρύλου ήταν καλύτερη από την αντίστοιχη του ΠΑΟ στο ματς που έγινε το πρωί του Σαββάτου στο Ρέντη, αλλά δεν κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς που θα της επέτρεπαν να προσπεράσει και να τερματίσει πρώτη στο φινάλε της κανονικής περιόδου όσον αφορά στον πρώτο όμιλο.

Η ομάδα του Νίκου Τοπολιάτη ήταν καλύτερη, είχε περισσότερες ευκαιρίες, αλλά δέχθηκε ένα γκολ σε μια φάση κόντρα στη ροή του ματς και τελικά έμεινε στο 1-1, ενώ είχε και δοκάρι με το σκορ στο 1-0 υπέρ της.

Πιο συγκεκριμένα, οι Πειραιώτες πήραν το προβάδισμα στο σκορ με τον Ποιμενίδη στο 18' της αναμέτρησης, ενώ ο Πάνου στο 43' έχασε μεγάλη ευκαιρία να κάνει το 2-0, σημαδεύοντας το δοκάρι της εστίας του Δρανδάκη, έπειτα από απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Οι «ερυθρόλευκοι» πλήρωσαν το γεγονός ότι δεν μπόρεσαν να κλειδώσουν τη νίκη με ένα 2ο τέρμα, με τον ΠΑΟ να βρίσκετι το γκολ της ισοφάρισης με τον Δήμο για το τελικό 1-1.

Με το αποτέλεσμα αυτό παρέμειναν στη δεύτερη θέση με 40, έναντι των 41 που έχει ο Παναθηναϊκός.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Κ15: Σίνα, Κατηφόρης, Μόσχος (Πρέλιας), Ρέτσος, Γιαλεδάκης, Σταυρόπουλος, Πάνου (Κίτσας), Χρήστου, Φλώκος (Μπόλης), Κουτσογούλας, Ποιμενίδης (20' Μάνδρος, Κατσαούνος).

Παναθηναϊκός Κ15: Δρανδάκης, Τσεβάς, Καλλέργης, Προδρομίτης, Ρούσιτ, Αγγελόπουλος, Βολάκης, Χαχούλης, Δήμος, Ψύλλας, Καλοσκάμης.

Διαβάστε επίσης

Είχε πολύ κόσμο στο Ρέντη

Είχε πολύ κόσμο στο Ρέντη

Οι καλές καιρικές συνθήκες βοήθησαν την προσέλευση στα ματς Παίδων και Εφήβων του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό.