Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δεν του... πάει ο Ατρόμητος!

Δεν του... πάει ο Ατρόμητος!
Σάββατο, 30 Μαρτίου 2019 - 15:21

Σε κακό «δαίμονα» του Ολυμπιακού και πιο συγκεκριμένα της ομάδας Νέων του συλλόγου έχει εξελιχθεί φέτος η αντίστοιχη του Ατρόμητου. Μετά τη βαριά ήττα στον πρώτο γύρο, εκτός έδρας, με 6-2, η Κ19 του Θρύλου ηττήθηκε και 3-1 στο Ρέντη από την ομάδα του Περιστερίου. Με το τελικό σκορ, όμως, να μην αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα. Διότι οι «ερυθρόλευκοι» είχαν πολλές ευκαιρίες μετά το γκολ που δέχθηκαν στο ξεκίνημα του ματς, δοκάρι με τον Βοΐλη, αλλά πλήρωσαν την αναποτελεσματικότητα στην τελική προσπάθεια.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξε το σκορ με τον Τριμμάτη στο 5ο λεπτό (0-1), για να ακολουθήσει μπαράζ ευκαιριών του Ολυμπιακού με Μπουλάρι και Μαρίνο, αλλά και τον Βοΐλη που όπως προαναφέραμε, σημάδεψε το δοκάρι του Μανδά. Ο Ατρόμητος σκόραρε ξανά στο 36ο λεπτό με τον Τσακίρη.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τον Ολυμπιακό να παίρνει τα ηνία του ματς και να ξαναμπαίνει στη διεκδίκηση του αποτελέσματος στο 57ο λεπτό, όταν και μείωσε με τον Γκοτζαμανίδη, με σουτ μέσα από την περιοχή (1-2). Αλλά στο 81ο λεπτό, η ομάδα του Περιστερίου πέτυχε το 1-3 με τον Τριμμάτη και «κλείδωσε» τη νίκη.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Κ19: Στουρνάρας, Ράμα (55' Ντότης), Γκοτζαμανίδης, Πέιος, Μαρτίνης, Ξενιτίδης, Φέκκας (46' Νεοφυτίδης), Μαρίνος (80' Τσερκώνης), Ντουμάνης, Βοΐλης, Μπουλάρι.

Ατρόμητος Κ19: Μανδάς, Νταούλιας, Ανδριόπουλος, Βιταλιώτης, Αθανασίου, Τσακίρης, Ξενοπανάγος, Ιμέρι, Νιτσάκης, Χριστόπουλος, Τριμμάτης.

Διαβάστε επίσης