Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το πρόγραμμα της «ερυθρόλευκης» Ακαδημίας

Το πρόγραμμα της «ερυθρόλευκης» Ακαδημίας
Τετάρτη, 3 Απριλίου 2019 - 01:29

Το πρόγραμμα και αυτής της αγωνιστικής των τμημάτων της Ακαδημίας που συμμετέχουν στα πρωταθλήματα της Super League έγιναν γνωστά.

Οι Νέοι του Ολυμπιακού θα αντιμετωπίσουν το Σάββατο (06/04) στις 12:00 στο Αγρίνιο τον Παναιτωλικό για την 27η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Ρικάρντο Πέρες θέλει να βγάλει αντίδραση μετά το αρνητικό αποτέλεσμα κόντρα στον Ατρόμητο και όλοι στην ομάδα είναι αποφασισμένοι να επιστρέψουν στις νίκες.

Την ίδια ημέρα στις 14:00 οι Έφηβοι του Θρύλου θα αντιμετωπίσουν στην Κρήτη τον ΟΦΗ για την 26η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να πετύχουν ακόμη μία νίκη με καλό ποδόσφαιρο, ανεβάζοντας την ψυχολογία τους ενόψει του Final 4 που πλησιάζει προς την έναρξή του.

Διαβάστε επίσης

«Ανεβαίνει» ο Κωστανάσιος!

«Ανεβαίνει» ο Κωστανάσιος!

Ολοένα και καλύτερα τα πηγαίνει ο νεαρός μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού, ο οποίος μάλιστα το τελευταίο διάστημα πραγματοποιεί ατομικές προπονήσεις, έχοντας ξεκινήσει και το τρέξιμο.

Αναχωρούν για Λαμία

Αναχωρούν για Λαμία

Το μεσημέρι (13:15) θα ταξιδέψει η αποστολή της ομάδας Κ15 του Ολυμπιακού, καθώς την Πέμπτη (4/4, 14:00) είναι ο ημιτελικός του Final-4 με τον ΠΑΟΚ.

Λατρεία για Καρεμπέ στο Κύπελλο Σχολών (pics)

Λατρεία για Καρεμπέ στο Κύπελλο Σχολών (pics)

Ο Αθλητικός Διευθυντής του Ολυμπιακού παραβρέθηκαν στους σημερινούς αγώνες στις εγκαταστάσεις της Σχολής του Αλίμου και έδωσε χαρά στα παιδιά. Εκεί ήταν και ο Τάσος Πάντος.