Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ανεβαίνει» ο Κωστανάσιος!

«Ανεβαίνει» ο Κωστανάσιος!
Τετάρτη, 3 Απριλίου 2019 - 08:56

Ένας από τους μεγάλους άτυχους της φετινής σεζόν για την Ακαδημία του Ολυμπιακού είναι αδιαμφισβήτητα ο Θάνος Κωστανάσιος.

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός της Κ19 των Πειραιωτών υπέστη περίπου πριν από 5 μήνες ρήξη χιαστών και αναγκάστηκε έτσι να χάσει το μεγαλύτερο μέρος της αγωνιστικής περιόδου.

Ωστόσο, ο Κωστανάσιος ξεκίνησε άμεσα, μετά το σοβαρό τραυματισμό του, να δουλεύει σκληρά, ώστε να επιστρέψει υγιής στους αγωνιστικούς χώρους και το τελευταίο διάστημα τα πηγαίνει ολοένα και καλύτερα.

Μάλιστα, τις τελευταίες ημέρες πραγματοποιεί ατομικές προπονήσεις, έχοντας ξεκινήσει το τρέξιμο, δοκιμάζοντας το πόδι του.

Πάντως, ο ίδιος γνωρίζει ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος να βιαστεί και να ρισκάρει κάποια επιδείνωση του γόνατού του, βελτιώνοντας μέρα με την μέρα, βήμα-βήμα, την κατάσταση του ποδιού του.

Διαβάστε επίσης

Αναχωρούν για Λαμία

Αναχωρούν για Λαμία

Το μεσημέρι (13:15) θα ταξιδέψει η αποστολή της ομάδας Κ15 του Ολυμπιακού, καθώς την Πέμπτη (4/4, 14:00) είναι ο ημιτελικός του Final-4 με τον ΠΑΟΚ.

Στη Λαμία η Κ15

Στη Λαμία η Κ15

Η ομάδα της Ακαδημίας του Ολυμπιακού αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ στον ημιτελικό του Final-4.

Λατρεία για Καρεμπέ στο Κύπελλο Σχολών (pics)

Λατρεία για Καρεμπέ στο Κύπελλο Σχολών (pics)

Ο Αθλητικός Διευθυντής του Ολυμπιακού παραβρέθηκαν στους σημερινούς αγώνες στις εγκαταστάσεις της Σχολής του Αλίμου και έδωσε χαρά στα παιδιά. Εκεί ήταν και ο Τάσος Πάντος.