Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Όταν παίζεις στον Ολυμπιακό οφείλεις να τα δίνεις όλα»

«Όταν παίζεις στον Ολυμπιακό οφείλεις να τα δίνεις όλα»
Τετάρτη, 3 Απριλίου 2019 - 23:52

Στη «μάχη» του Final-4 της Superleague θα ριχτεί την Πέμπτη (4/4) η ομάδα Παίδων του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν τον ΠΑΟΚ στη Λαμία, για τον ημιτελικό του πρωταθλήματος, με στόχο όπως δήλωσε και ο Νίκος Τοπολιάτης, την πρόκριση στον τελικό.

Ο προπονητής της Κ15 του Θρύλου τόνισε σε δηλώσεις του:

«Συγχαρητήρια στα παιδιά, για την πρόκριση στο Final-4 K15. Δίκαια αυτή η ομάδα είναι στα τελικά. Οι κόποι όλων μας ανταμείβονται. Δουλέψαμε σκληρά στις προπονήσεις και είχαμε πολύ καλή απόδοση στους αγώνες και ο επόμενος στόχος μας είναι, μέσα από το μοντέλο παιχνιδιού μας, η πρόκριση στον τελικό. Ήταν μια δύσκολη προσπάθεια, σε ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και αυτό δείχνει το γεγονός ότι η πρώτη θέση κρίθηκε στην τελευταία αγωνιστική!

Όταν είσαι στον Ολυμπιακό, οφείλεις να τα δίνεις όλα. Όλοι μας στην Ακαδημία δουλεύουμε καθημερινά με πάθος και μεθοδικότητα για την πρόοδο των παιδιών μας! Η διοίκηση μας παρέχει τα πάντα και έτσι, ο προπονητής και οι συνεργάτες του μπορούν να έχουν στο μυαλό τους μόνο το πως θα πετύχουν τους στόχους τους! Μην ξεχνάμε πως βασικός στόχος είναι αυτά τα παιδιά να έχουν συνεχή βελτίωση και να συνεχίσουν να παίζουν κάθε χρόνο σε υψηλότερο επίπεδο στον Ολυμπιακό».

Διαβάστε επίσης

Στη Λαμία η Κ15

Στη Λαμία η Κ15

Η ομάδα της Ακαδημίας του Ολυμπιακού αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ στον ημιτελικό του Final-4.

Αναχωρούν για Λαμία

Αναχωρούν για Λαμία

Το μεσημέρι (13:15) θα ταξιδέψει η αποστολή της ομάδας Κ15 του Ολυμπιακού, καθώς την Πέμπτη (4/4, 14:00) είναι ο ημιτελικός του Final-4 με τον ΠΑΟΚ.