Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τα παιδιά των Σχολών της Κύπρου ζουν το όνειρό τους (pics)

Τα παιδιά των Σχολών της Κύπρου ζουν το όνειρό τους (pics)
Παρασκευή, 5 Απριλίου 2019 - 15:46

Τα πέντε παιδιά από τις Σχολές του Ολυμπιακού στην Κύπρο βρίσκονται στο Ρέντη και κάνουν προπονήσεις με τις επίλεκτες ομάδες των Σχολών. Ξεχωριστές στιγμές για τους νεαρούς παίκτες που είναι αυτές τις ημέρες στην Αθήνα, στο αθλητικό κέντρο του Θρύλου, ζώντας το όνειρό τους.

Κι όπως αναφέρει και η σελίδα των «ερυθρόλευκων» Σχολών στην Κύπρο για ό,τι έζησαν την πρώτη ημέρα: «Πρώτη μέρα Πέμπτη 4 Απριλίου 2019, με προπόνηση στο ΡΕΝΤΗ... Πολύ σημαντική η εμπειρία για τα παιδιά μας και παρά πολύ υψηλό το επίπεδο, τόσο τεχνικά όσο και σε φυσική κατάσταση αλλά κυρίως με συνεχής ψηλές εντάσεις...!!!

Άριστες οι εντυπώσεις που άφησαν όλα τα παιδιά από Κύπρο από την πρώτη μέρα, παρά την κούραση που είχαν από το ταξίδι. Τα σχόλια που αποκομίσαμε από τους προπονητές και των δυο ομάδων (2006 & 2008) στο τέλος των προπονήσεων, ήταν θετικότατα».

Διαβάστε επίσης

Πάλεψαν, αλλά δεν τα κατάφεραν...

Πάλεψαν, αλλά δεν τα κατάφεραν...

Οι Παίδες του Θρύλου ξεκίνησαν καλά τον ημιτελικό με τον ΠΑΟΚ, αλλά «πλήρωσα» τις στιγμές αδράνειας στο δεύτερο και ηττήθηκαν 2-1.

Μια ξεχωριστή εμπειρία

Μια ξεχωριστή εμπειρία

Πέντε παιδιά από τη Σχολή του Ολυμπιακού στην Κύπρο, το διάστημα 4-7 Απριλίου, θα συμμετέχουν στις επίλεκτες ομάδες της Ακαδημίας.