Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Και μπαλάρα και εξάρα για την Κ17!

Και μπαλάρα και εξάρα για την Κ17!
Παρασκευή, 12 Απριλίου 2019 - 19:34

Σε εξαιρετική κατάσταση έδειξε ότι βρίσκεται η Κ17 του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχθηκαν στο Ρέντη την αντίστοιχη ομάδα του Πανιωνίου στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League Κ17 και ήταν σαρωτικοί καθώς επικράτησαν με 6-0 των Νεοσμυρνιωτών.

Για την ομάδα του Ολυμπιακού οι Σουρλής και Λιάτσος ήταν από τους πρωταγωνιστές πετυχαίνοντας από δύο τέρματα ο καθένας, ενώ σκόρερ ήταν και οι Ντότης και Γεωργακόπουλος.

Έτσι οι «ερυθρόλευκοι» έκλεισαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το πρωτάθλημα και πάνε πλέον με την ψυχολογία στα ύψη στο Final-4 με στόχο φυσικά την κατάκτηση του τίτλου.

Ωστόσο αυτό που περιμένουν οι παίκτες του Δημήτρη Μαυρογενίδη είναι το φινάλε του δεύτερου γύρου, ώστε να μάθουν τον αντίπαλό τους στην τελική φάση του πρωταθλήματος.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Δημήτρης Μαυρογενίδης): Τζολάκης, Τσάβος, Κεραμίδας, Ασλανίδης, Κατσογιάννης, Γούλας, Αρσενίδης, Σαπουντζής, Σουρλής, Ντότης, Λιάτσος. Αλλαγή: Γεωργακόπουλος, Παπαδόπουλος, Μούκα, Κατσαβάκης και Τόλιος.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κώστας Ζαλάβρας): Παπαγγελής, Λεβεντάκης, Χριστοφιλόπουλος, Στέλλιου, Παπαδόπουλος, Κουτσάκης, Ζάχι, Πρόι, Χαϊκάλης, Ρεσούλι, Μιραφιόρι.

Διαβάστε επίσης

Οι νέοι ήταν ωραίοι...

Οι νέοι ήταν ωραίοι...

Οι «ερυθρόλευκοι» της Κ19 ήταν καλύτεροι από τους αντίστοιχους της Ξάνθης και πήραν τη νίκη με 2-0.

Κάνει... πρόβα για το Final-4

Κάνει... πρόβα για το Final-4

Η ομάδα Κ17 του Ολυμπιακού αντιμετωπίζει το απόγευμα (17:00) τον Πανιώνιο στο Ρέντη για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου.

Στην Πολωνία η Ακαδημία

Στην Πολωνία η Ακαδημία

Η ομάδα Κ10 του Ολυμπιακού αναχώρησε για τη χώρα της Βόρειο-Ανατολικής Ευρώπης όπου θα συμμετάσχει σε τουρνουά.