Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Οι νέοι ήταν ωραίοι...

Οι νέοι ήταν ωραίοι...
Σάββατο, 13 Απριλίου 2019 - 14:23

Νίκη για την ομάδα Κ19 του Ολυμπιακού. Στο εντός έδρας ματς με την Ξάνθη, οι «ερυθρόλευκοι» του Ρικάρντο Πέρες έδειξαν από την αρχή πώς ήταν το... αφεντικό και πήραν τη νίκη με 2-0.

Κυριαρχώντας από το πρώτο ημίχρονο, είχαν πολλές ευκαιρίες και θα μπορούσαν να είχαν φτάσει σε μεγαλύτερο σκορ. Όμως, ήταν λίγο άστοχοι στην τελική προσπάθεια. Αλλά είχαν σε πολύ καλή ημέρα τον Γιώργο Μαρίνο.

Ο νεαρός εξτρέμ που είναι στον προθάλαμο της πρώτης ομάδας, έκανε τη διαφορά. Ήταν ο κορυφαίος για τον Ολυμπιακό κόντρα στην ομάδα της Θράκης και πέτυχε δύο πολύ ωραία γκολ, ένα σε κάθε ημίχρονο.

Ήταν εκείνος που στο 28ο λεπτό άνοιξε το σκορ (1-0) κι έδιωξε το άγχος από τους συμπαίκτες του που έβλεπαν να χάνονται, η μια ευκαιρία μετά την άλλη. Στο δεύτερο μέρος, στο 78ο λεπτό, ξανά ο Μαρίνος σημάδεψε σωστά και διαμόρφωσε το τελικό 2-0 για την Κ19 του Θρύλου.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Κ19: Στουρνάρας,. Ντουμάνης, Ράμα, Μποσκουΐδης, Μαρτίνης (86' Τζόρβας), Γλυνός, Νεοφυτίδης, Μαρίνος, Ξενιτίδης (88' Γεωργαντής), Βοϊλης, Μπουλάρι (57' Γαλούπης).

Ξάνθη Κ19: Τασίδης, Τριανταφύλλου, Τσιτσεκίδης, Γιανναράκης, Τενεκές, Τσάπαρης, Κωσταρέλης (72′ Παχούμης), Γκατζόγιας (80′ Μαρκοσιάν), Φροσύνης (46′ Κακουλίδης), Τσιλιγγίρης, Κοτόπουλος.

Διαβάστε επίσης