Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Κ17 - ΠΑΣ Γιάννινα Κ17 2-0 (Τελικό)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Κ17 - ΠΑΣ Γιάννινα Κ17 2-0 (Τελικό)
Δευτέρα, 22 Απριλίου 2019 - 16:45

Η ώρα του ημιτελικού έφτασε για τον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Αγρίνιο, με «έπαθλο» την πρόκριση στον τελικό του πρωταθλήματος Κ17 της Superleague. Live στις 17:00 στο gavros.gr.

Η ομάδα του Δημήτρη Μαυρογενίδη θέλει να ξεπεράσει το «εμπόδιο» των Ιωαννίνων για να βρεθεί ξανά στον τελικό και να διεκδικήσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος για τρίτη χρονιά στη σειρά. Αλλά αυτή θα είναι και η 6η στην ιστορία του τμήματος.

Ο Ολυμπιακός σε επίπεδο Κ17 μετράει έως τώρα 5 πρωταθλήματα και είναι ο πολυνίκης στη διοργάνωση, στην ιστορία του αντίστοιχου, ηλικιακού πρωταθλήματος.

Η αρχική ενδεκάδα που επέλεξε ο Δημήτρης Μαυρογενίδης αποτελείται από τους Τζολάκη, Τσάβο, Κεραμιδά, Ασλανίδη, Κατσογιάννη, Γούλα, Κατσαβάκη, Σαπουτζή, Σουρλή, Ντότη και Αρσενίδη.

Διαβάστε επίσης

«Λάμπει» ο Σουρλής!

«Λάμπει» ο Σουρλής!

Ο 16χρονος ταλαντούχος μεσοεπιθετικός ήταν εκ των πρωταγωνιστών της νίκης-πρόκρισης της Κ17 του Ολυμπιακού επί του ΠΑΣ Γιάννινα στον τελικό του Final-4 των Εφήβων, συνεχίζοντας τις εξαιρετικές του εμφανίσεις που πραγματοποιεί από το ξεκίνημα της σεζόν.