Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Οι Έφηβοι θέλουν να γράψουν ιστορία

Οι Έφηβοι θέλουν να γράψουν ιστορία
Τρίτη, 23 Απριλίου 2019 - 09:59

Η ομάδα που έχει κατακτήσει τους περισσότερους τίτλους στο πρωτάθλημα Κ17 είναι ο Ολυμπιακός. Είναι η ομάδα που έχει πάρει τον τίτλο 5 φορές, στα 10 χρόνια που διεξάγεται το πρωτάθλημα Εφήβων.

Αλλά ο μεγάλος στόχος εκτός από τον έκτο τίτλο στην ιστορία είναι κάτι άλλο. Είναι το τρίτο σερί πρωτάθλημα. Κάτι που δεν έχει ξανακάνει ποτέ στο παρελθόν η ομάδα Κ17. Στο παρελθόν οι «ερυθρόλευκοι» είχαν πάρει ξανά δύο σερί τίτλους τη διετία 2009-11 με αντιπάλους τον ΠΑΟΚ (2-1) και τον Παναθηναϊκό (5-2) στους τελικούς.

Η ομάδα του Δημήτρη Μαυρογενίδη έχει αυτό το κίνητρο. Να γράψει για μια ακόμα φορά ιστορία, να κατακτήσει το τρίτο σερί πρωτάθλημα για πρώτη φορά σε επίπεδο Εφήβων. Έχει πάρει τα δύο τελευταία πρωταθλήματα με αντιπάλους τους Αστέρας Τρίπολης με 4-1 στα πέναλτι (κ.α. 1-1) και Παναθηναϊκό με 5-4 στα πέναλτι (παρ. 1-1, κ.α. 0-0) και τώρα έχει αντίπαλο τον ΠΑΟΚ (25/4, 13:00).

Διαβάστε επίσης

«Λάμπει» ο Σουρλής!

«Λάμπει» ο Σουρλής!

Ο 16χρονος ταλαντούχος μεσοεπιθετικός ήταν εκ των πρωταγωνιστών της νίκης-πρόκρισης της Κ17 του Ολυμπιακού επί του ΠΑΣ Γιάννινα στον τελικό του Final-4 των Εφήβων, συνεχίζοντας τις εξαιρετικές του εμφανίσεις που πραγματοποιεί από το ξεκίνημα της σεζόν.