Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πανέτοιμοι για το 3ο σερί πρωτάθλημα οι Έφηβοι του Θρύλου

Πανέτοιμοι για το 3ο σερί πρωτάθλημα οι Έφηβοι του Θρύλου
Πέμπτη, 25 Απριλίου 2019 - 08:04

Έτοιμοι να γράψουν για ακόμη μία φορά ιστορία είναι οι Έφηβοι του Ολυμπιακού, οι οποίοι αντιμετωπίζουν την αντίστοιχη ομάδα του ΠΑΟΚ στον τελικό του φετινού Final-4 που διεξάγεται στο Αγρίνιο. Live στο gavros.gr στις 13:00/LIVE TV.

Οι παίκτες του Δημήτρη Μαυρογενίδη θέλουν να κατακτήσουν τον 3ο σερί τίτλο πρωταθλήματος στο συγκεκριμένο τμήμα, πανηγυρίζοντας παράλληλα τον 6ο τίτλο στα 11 χρόνια που διεξάγεται το πρωτάθλημα Εφήβων.

Οι Πειραιώτες στον ημιτελικό επικράτησαν με 2-0 του ΠΑΣ Γιάννινα και έδειξαν ότι βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση ενόψει τελικού κόντρα στους Θεσσαλονικείς.

Με το ίδιο σκορ βέβαια επικράτησε και ο ΠΑΟΚ του ΠΑΟ στον άλλο ημιτελικό του Final-4, με τους «ερυθρόλευκους» να γνωρίζουν ότι θα πρέπει να τα δώσουν όλα για να καταφέρουν να διατηρήσουν και φέτος τα σκήπτρα τους.

Διαβάστε επίσης

Πρωταθλητές Ελλάδος για 3η σερί χρονιά οι Έφηβοι του Ολυμπιακού!

Πρωταθλητές Ελλάδος για 3η σερί χρονιά οι Έφηβοι του Ολυμπιακού!

Πρώτοι μάγκες οι πιτσιρικάδες των Πειραιωτών, οι οποίοι επικράτησαν με 1-0 του ΠΑΟΚ στον τελικό του Final-4 και κατέκτησαν και φέτος τον τίτλο του πρωταθλήματος, φτάνοντας στον 6ο στην ιστορία του τμήματος. Ο Ντότης το «χρυσό» γκολ της αναμέτρησης.