Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Τα καταφέραμε, πιστεύουμε πολύ σε αυτή την ομάδα»

«Τα καταφέραμε, πιστεύουμε πολύ σε αυτή την ομάδα»
Πέμπτη, 25 Απριλίου 2019 - 15:13

Απόλυτα ικανοποιημένος και χαρούμενος για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από την Κ17 του Ολυμπιακού εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο Δημήτρης Μαυρογενίδης.

Ο προπονητής των Εφήβων του Θρύλου τόνισε ότι οι παίκτες του έδειξαν ότι αξίζουν το τρόπαιο, ενώ επισήμανε ότι όλοι πιστεύουν σε αυτούς και ότι θα μπορέσουν κάποιοι να βρίσκονται στο μέλλον και στη μεγάλη ομάδα, κάτι το οποίο αποτελεί και τον στόχο των «ερυθρόλευκων».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Συγχαρητήρια στα παιδιά. Το άξιζαν. Έχουν δουλέψει πάρα πολύ. Αυτό το ηλικιακό γκρουπ έχει περάσει πολλά αρκετά χρόνια τώρα και το μήνυμα που μπορώ να δώσω ειδικά σε αυτά τα παιδιά είναι ότι τα κατάφεραν. Σε αυτό το σημείο τουλάχιστον της καριέρας τους, γιατί τα δύσκολα αρχίζουν από εδώ και πέρα. Εμείς στον Ολυμπιακό προσπαθούμε να εκπαιδεύσουμε παιδιά, να δημιουργήσουμε ποδοσφαιριστές για τη μεγάλη ομάδα, πιστεύουμε πάρα πολύ σε αυτό το γκρουπ και θεωρούμε ότι κάποιοι από αυτούς πιθανόν στο μέλλον να είναι στη μεγάλη ομάδα.

Ήταν ένα καλό παιχνίδι. Εμείς θέλουμε να παίζουμε σύμφωνα με το μοντέλο του παιχνιδιού μας και αυτό που αρμόζει στον Ολυμπιακό. Στον τελικό ήμασταν ακόμη καλύτεροι από τον ημιτελικό και δείξαμε σε όλο το παιχνίδι ότι κυριαρχούσαμε και ελέγχαμε το παιχνίδι».

Διαβάστε επίσης

Απόλυτος κυρίαρχος στα Κ17

Απόλυτος κυρίαρχος στα Κ17

Ο Ολυμπιακός έφτασε τα 6 πρωταθλήματα Εφήβων στην ιστορία του, ενώ όλες οι άλλες ομάδες έχουν 5 τίτλους μαζί.

Πρωταθλητές Ελλάδος για 3η σερί χρονιά οι Έφηβοι του Ολυμπιακού!

Πρωταθλητές Ελλάδος για 3η σερί χρονιά οι Έφηβοι του Ολυμπιακού!

Πρώτοι μάγκες οι πιτσιρικάδες των Πειραιωτών, οι οποίοι επικράτησαν με 1-0 του ΠΑΟΚ στον τελικό του Final-4 και κατέκτησαν και φέτος τον τίτλο του πρωταθλήματος, φτάνοντας στον 6ο στην ιστορία του τμήματος. Ο Ντότης το «χρυσό» γκολ της αναμέτρησης.