Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μία ακόμη ονειρική σεζόν για την Κ17 του Θρύλου!

Μία ακόμη ονειρική σεζόν για την Κ17 του Θρύλου!
Πέμπτη, 25 Απριλίου 2019 - 17:33
Αρθρογράφος: Δημήτρης Κρούσκος
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΡΟΥΣΚΟΣ

Πρωταθλήτρια Ελλάδος για 3η σερί χρονιά η Κ17 του Ολυμπιακού! Κάτι το οποίο αδιαμφισβήτητα το άξιζε, με τον Δημήτρη Μαυρογενίδη να στήνει ένα πολύ καλοφτιαγμένο σύνολο, με παίκτες γεμάτους ταλέντο και πολύ ποιότητα.

Οι Έφηβοι του Θρύλου επικράτησαν με 1-0 στον τελικό της αντίστοιχης ομάδας του ΠΑΟΚ, ολοκληρώνοντας με αυτό τον τρόπο μία ακόμη ονειρική χρονιά για το συγκεκριμένο τμήμα.

Οι Πειραιώτες από το ξεκίνημα της σεζόν μέχρι και τον τελικό έδειξαν εξαιρετικά στοιχεία, γεμίζοντας φιλοδοξίες ότι υπάρχει λαμπρό μέλλον σε πολλούς από τους παίκτες της ομάδας.

Φυσικά, απαιτείται τεράστια δουλειά, υπομονή και ταπεινότητα για να τα καταφέρουν, εφόδια τα οποία τους προσφέρει και θα συνεχίσει να τους προσφέρει ο Ολυμπιακός.

Ο Θρύλος ολοκλήρωσε τη σεζόν με 20 νίκες, 4 ισοπαλίες και 2 ήττες στα 26 παιχνίδια που αγωνίστηκε. Στα παιχνίδια αυτά σημείωσε 72 (!) γκολ, δεχόμενος 21 στα μετόπισθεν.

Το κυριότερο, ωστόσο, δεν είναι οι εντυπωσιακοί αριθμοί των «ερυθρόλευκων» μέσα στη σεζόν, αλλά η ψυχή και το πάθος που έβγαλαν στο Final-4, προκειμένου να κατακτήσουν και πάλι την κούπα.

Ο ΠΑΟΚ διαθέτει πολύ καλή ομάδα, όμως, οι Πειραιώτες με τη ψυχή που έβγαλαν τον έκαναν να μην εμφανιστεί ποτέ στον αγωνιστικό χώρο, κάνοντας ό,τι θέλουν στον τελικό, με το τελικό 1-0 μάλιστα να τους αδικεί, αφού σπατάλησαν σωρεία ευκαιριών για μεγαλύτερο σκορ.

Σε κάθε περίπτωση οι παίκτες του Ολυμπιακού έδειξαν ότι το μέλλον τους ανήκει και πλέον έχουν την ευκαιρία μέσα από τη σκληρή δουλειά να κάνουν όλα τα όνειρά τους πραγματικότητα. Ήδη το πρώτο έγινε πράξη ένας τίτλος με τη φανέλα του Θρύλου σε επίπεδο Ακαδημιών και πλέον επόμενος στόχος είναι το βήμα παραπάνω και να χτυπήσουν γιατί όχι και την πόρτα της πρώτης ομάδας. Αυτός είναι ο στόχος άλλωστε των Πειραιωτών, οι οποίοι κάθε χρόνο δείχνουν να τον φέρνουν μέχρι ένα σημείο εις πέρας.

Διαβάστε επίσης