Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μετράει αντίστροφα ο Κωστανάσιος… (vid)

Μετράει αντίστροφα ο Κωστανάσιος… (vid)
Δευτέρα, 13 Μαΐου 2019 - 23:34

Στην τελική ευθεία βρίσκεται το πρόγραμμα αποθεραπείας που ακολουθεί ο Θάνος Κωστανάσιος.

Ο νεαρός εξτρέμ του Ολυμπιακού υπέστη ρήξη χιαστών στα μέσα της σεζόν, ωστόσο, πλέον μετράει αντίστροφα για να επανέλθει στο 100% της φυσικής του κατάστασης. Ήδη έχει ξεκινήσει κανονικά προπονήσεις με τρέξιμο, αλλά και μπάλα, και δείχνει ότι πολύ σύντομα θα επιστρέψει ξανά υγιής στους αγωνιστικούς χώρους.

Ο Κωστανάσιος πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν, μέχρι και τον τραυματισμό του, με την Κ19 του Ολυμπιακού, με τους ανθρώπους της ομάδας να τον έχουν ξεχωρίσει για το εξαιρετικό του ταλέντο και να τον στηρίζουν από την πρώτη στιγμή του τραυματισμού του.

Πλέον, όλα αυτά είναι έτοιμος να τα αφήσει πίσω, δουλεύοντας ακόμη περισσότερο το προσεχές καλοκαίρι, ώστε να επιστρέψει ακόμη πιο δυνατός στους αγωνιστικούς χώρους.

Διαβάστε επίσης

«Γλέντι» επί του ΠΑΟ και στους Νέους!

«Γλέντι» επί του ΠΑΟ και στους Νέους!

Η Κ19 του Ολυμπιακού επικράτησε με 1-0 του Παναθηναϊκού εκτός έδρας για την εξ αναβολής 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος, κλείνοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη φετινή σεζόν.

Το χάρηκαν με τη ψυχή τους οι Νέοι! (pic)

Το χάρηκαν με τη ψυχή τους οι Νέοι! (pic)

Η Κ19 του Ολυμπιακού έκλεισε με το καλύτερο τρόπο τη φετινή σεζόν, διπλό κόντρα στον ΠΑΟ με 1-0, και όπως είναι φυσικό οι «ερυθρόλευκοι» πανηγύρισαν τη νίκη τους.

Εύκολα οι Νέοι...

Εύκολα οι Νέοι...

Η Κ19 του Ολυμπιακού επικράτησε με 2-0 του Λεβαδειακού για την εξ αναβολής 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος.