Ντουντούκα
Δεν καταλαβαίνουμε από προπαγάνδα εμείς! Θρύλος!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Συνεχίζουμε να ρίχνουμε μεγάλο βάρος στις Ακαδημίες μας και στα νέα παιδιά» (vid)

«Συνεχίζουμε να ρίχνουμε μεγάλο βάρος στις Ακαδημίες μας και στα νέα παιδιά» (vid)
Σάββατο, 18 Μαΐου 2019 - 20:56

Ο Ολυμπιακός τα τελευταία χρόνια έχει δώσει πολύ μεγάλο βάρος στις Ακαδημίες του, ακολουθώντας τα πρότυπα των κορυφαίων ευρωπαϊκών ομάδων.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης παρευρέθηκε στο Ρέντη στην τελική φάση του 8ου τουρνουά σχολών του Ολυμπιακού και μίλησε στα νεαρά παιδιά, τονίζοντας ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα συνεχίσουν να στηρίζουν τους νεαρούς αθλητές του συλλόγου.

Ο ηγέτης των Πειραιωτών επισήμανε επίσης ότι είναι μεγάλη του χαρά να βλέπει τα νεαρά παιδιά να μεγαλουργούν στο ποδόσφαιρο σε αυτή την ηλικία, ενώ τους ευχήθηκε καλή πρόοδο τόσο στα μαθήματά τους όσο και στον αθλητισμό.

Φυσικά, ο ισχυρός άνδρας του Θρύλου αποθεώθηκε από τα μικρά παιδιά, αλλά και από τους γονείς που έδωσαν το «παρών» στο Ρέντη, με τον ίδιο να μην χαλάει το χατίρι σε κανέναν και να βγάζει πολλές αναμνηστικές φωτογραφίες.

Αναλυτικά όσα τόνισε ο Βαγγέλης Μαρινάκης:

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που βρίσκομαι μαζί σας σήμερα. Για εμάς είναι μεγάλη χαρά να βλέπουμε τα νέα παιδιά να μεγαλουργούν στο ποδόσφαιρο και να ξεκινάνε από αυτή την ηλικία είναι κάτι το οποίο θεωρούμε ότι είναι ισάξιο με τα πρωταθλήματα που έχουν πάρει. Γιατί έχουμε ρίξει πολύ μεγάλο βάρος στις Ακαδημίες μας και στα νέα παιδιά. Και όπως έχετε δει και στην επαγγελματική ομάδα έχουμε βασιστεί πολλές φορές σε παιδιά που προέρχονται από τις Ακαδημίες μας και από τις Σχολές. Και είναι κάτι το οποίο θέλουμε και στα επόμενα χρόνια και να διευρυνθεί και να υπάρξει βελτίωση. Για άλλη μία χρονιά είμαι χαρούμενος. Συνεχίστε, γιατί εκτός από την πρόοδο που πρέπει να έχετε στο σχολείο σας, να την έχετε και στον αθλητισμό. Είναι κάτι το οποίο θα σας κάνει καλό στη ζωή σας, στα χρόνια που έρχονται. Να ‘στε καλά. Σας εύχομαι ό,τι καλύτερο».

Διαβάστε επίσης

Το χάρηκαν με τη ψυχή τους οι Νέοι! (pic)

Το χάρηκαν με τη ψυχή τους οι Νέοι! (pic)

Η Κ19 του Ολυμπιακού έκλεισε με το καλύτερο τρόπο τη φετινή σεζόν, διπλό κόντρα στον ΠΑΟ με 1-0, και όπως είναι φυσικό οι «ερυθρόλευκοι» πανηγύρισαν τη νίκη τους.