Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Θρύλος θα συνεχίσει να επενδύει στο μέλλον!

Ο Θρύλος θα συνεχίσει να επενδύει στο μέλλον!
Κυριακή, 19 Μαΐου 2019 - 21:01

Ο Ολυμπιακός τα τελευταία περίπου 9 χρόνια που βρίσκεται ο Βαγγέλης Μαρινάκης στο «τιμόνι» της ομάδας έχει ρίξει πολύ μεγάλο βάρος στην Ακαδημία και στις Σχολές του, με τα αποτελέσματα να μιλούν από μόνα τους.

Ο Θρύλος σε αυτά τα χρόνια έχει πανηγυρίσει πάρα πολλούς τίτλους, όμως, το πιο σημαντικό είναι ότι έχει αναδείξει ποδοσφαιριστές, μερικοί εκ των οποίων πρωταγωνιστούν στα κορυφαία πρωταθλήματα του πλανήτη, όπως για παράδειγμα ο Παναγιώτης Ρέτσος στην Μπάγερ Λεβερκούζεν ή ο Δημήτρης Νικολάου στην Έμπολι.

Οι Πειραιώτες είναι αποφασισμένοι να συνεχίσουν να στηρίζουν τα νεαρά παιδιά από τα φυτώρια του συλλόγου με στόχο την ανάδειξη ποδοσφαιριστών που θα μπορέσουν να βρεθούν και στην πρώτη ομάδα του συλλόγου. Όπως για παράδειγμα συνέβη και με τον Κώστα Τσιμίκα, ή με τον Μάριο Βρουσάι, ο οποίος διαπρέπει στην Ολλανδία και στην Βίλεμ ως δανεικός από τους «ερυθρόλευκους».

Φυσικά, η ανάδειξη αυτών και πολλών άλλων παικτών δεν έχει γίνει τυχαία. Έχει και σε αυτή την περίπτωση τη «σφραγίδα» του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο ηγέτης του Ολυμπιακού έχει ξοδέψει πολλά εκατομμύρια ευρώ για τη βελτίωση του προπονητικού κέντρου στο Ρέντη, από το οποίο έχει επωφεληθεί σε πολύ σημαντικό βαθμό η Ακαδημία του συλλόγου, αλλά και στην ίδια την Ακαδημία των «ερυθρόλευκων».

Με το πλάνο των Πειραιωτών να είναι να συνεχίσουν να επενδύουν στο μέλλον για την ανάδειξη ακόμη περισσότερων αστεριών. Γι’ αυτό, άλλωστε, αποφασίστηκε να παραμείνει ο Ρικάρντο Πέρες στη θέση του διευθυντή της Ακαδημίας του Θρύλου αλλά και σε εκείνη του προπονητή της Κ19, με τον Πορτογάλο να έχει δείξει ότι μπορεί να υλοποιήσει μέσα από τη σκληρή δουλειά το συγκεκριμένο πλάνο τα επόμενα χρόνια σε πολύ μεγάλο βαθμό.

Διαβάστε επίσης