Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Ολυμπιακός επενδύει στο μέλλον του!

Ο Ολυμπιακός επενδύει στο μέλλον του!
Σάββατο, 1 Ιουνίου 2019 - 22:26

Ο Ολυμπιακός έχει δείξει τα τελευταία χρόνια με τον Βαγγέλη Μαρινάκη στο «τιμόνι» της ομάδας ότι επενδύει πολλά στην Ακαδημία του, ακολουθώντας τα πρότυπα των κορυφαίων συλλόγων στην Ευρώπη.

Οι «ερυθρόλευκοι» γνωρίζουν πολύ καλά ότι μέσω της Ακαδημίας τους μπορούν να «χτίσουν» ένα πολύ ισχυρό μέλλον. Δημιουργώντας ποδοσφαιριστές που θα μπορέσουν να «χτυπήσουν» την πόρτα της πρώτης ομάδας, ποδοσφαιριστές πρωταγωνιστές, με ταλέντο και ποιότητα.

Κάτι το οποίο έχει καταφέρει σε πολύ σημαντικό βαθμό, με χαρακτηριστικότερα παραδείγματα αυτά των Παναγιώτη Ρέτσου, Θανάση Ανδρούτσου και Δημήτρη Νικολάου.

Όμως, ο Θρύλος δεν σταματάει να στηρίζει τα «φυτώριά» του. Ο ηγέτης των Πειραιωτών εξακολουθεί να επενδύει πολλά εκατομμύρια, ώστε να μπορέσει η Ακαδημία του Ολυμπιακού να πρωταγωνιστεί. Κάτι το οποίο αποτελεί πολύ σημαντικό κομμάτι για κάθε σύλλογο που θέλει να διαπρέπει!

Η παρουσίαση του πλάνου της Ακαδημίας για τη νέα χρονιά, που πραγματοποιήθηκε πριν από μερικές ημέρες στο Ρέντη, απέδειξε με τον πιο εμφατικό τρόπο τα παραπάνω.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα ενισχύσει με ακόμη περισσότερα χρήματα την «ερυθρόλευκη» Ακαδημία, η οποία πρωτοπορεί, κάνοντας το προσεχές διάστημα προετοιμασία στην Αγγλία, δίνοντας φιλικά ματς μαζί με κάποιες σημαντικές Ακαδημίες της Ευρώπης, όπως οι Ρέντιγκ, Έβερτον, Σέφιλντ Γουένστει, Νότιγχαμ, Μάντσεστερ Σίτι και Άστον Βίλα.

Και αναφέρουμε με ακόμη περισσότερα χρήματα, γιατί ήδη ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών έχει ξοδέψει πάρα πολλά εκατομμύρια για την Ακαδημία του Θρύλου, ενώ έχει ξοδέψει περισσότερα από 45 εκατομμύρια για τις προπονητικές εγκαταστάσεις στο Ρέντη, από τις οποίες ωφελούνται και οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Θρύλου.

Όπως γίνεται αντιληπτό, ο Ολυμπιακός και ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα συνεχίσουν να δίνουν μεγάλο βάρος στα «φυτώρια» του συλλόγου, ακολουθώντας τα ευρωπαϊκά πρότυπα των κορυφαίων κλαμπ, καθώς ανήκει και ο ίδιος στην ευρωπαϊκή ελίτ.

Διαβάστε επίσης