Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μία ακόμη επιτυχία της «ερυθρόλευκης» Ακαδημίας!

Μία ακόμη επιτυχία της «ερυθρόλευκης» Ακαδημίας!
Κυριακή, 2 Ιουνίου 2019 - 23:40

Ποδοσφαιριστής της Έμπολι, με κανονική μεταγραφή, είναι από σήμερα, Κυριακή (02/06) ο Δημήτρης Νικολάου.

Ο 21χρονος κεντρικός αμυντικός αγωνίστηκε στην ιταλική ομάδα με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό και κατάφερε να πείσει τους ιθύνοντες της Έμπολι να ενεργοποιήσουν την οψιόν που υπήρχε στο συμβόλαιό του.

Κάτι το οποίο αποτελεί μία ακόμη επιτυχία της «ερυθρόλευκης» Ακαδημίας. Ο Νικολάου ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής των Πειραιωτών, μαθαίνοντας από πολύ μικρή ηλικία να είναι νικητής, αλλά φυσικά και όλες τις «ερυθρόλευκες» αξίες, οι οποίες τον βοήθησαν στην μετέπειτα καριέρα του.

Με την εξαιρετική δουλειά που γίνεται από τους ανθρώπους της Ακαδημίας του Ολυμπιακού να φαίνεται για μία ακόμη φορά με τις εμφανίσεις του Δημήτρη Νικολάου σε ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα της Ευρώπης, όπως είναι το ιταλικό.

Οι περιπτώσεις των Νικολάου, Ρέτσου, Βρουσάι, αποδεικνύουν ξεκάθαρα ότι ο Ολυμπιακός βελτιώνεται συνεχώς και σε επίπεδο Ακαδημίας, ακολουθώντας τα πρότυπα των κορυφαίων ευρωπαϊκών συλλόγων.

Κάτι το οποίο θα συνεχίσει να πράττει, γνωρίζοντας ότι έτσι θα μπορέσει να βελτιώσει συνολικά το σύλλογο σε όλους τους τομείς, ώστε να καταφέρνει να πετυχαίνει όλους τους στόχους του.

Διαβάστε επίσης

Ο Ολυμπιακός επενδύει στο μέλλον του!

Ο Ολυμπιακός επενδύει στο μέλλον του!

Οι «ερυθρόλευκοι» με τον Βαγγέλη Μαρινάκη στο «τιμόνι» της ομάδας συνεχίζουν να στηρίζουν πολλά στην Ακαδημία του συλλόγου, επενδύοντας πολλά εκατομμύρια, ακολουθώντας τα πρότυπα των κορυφαίων κλαμπ της Ευρώπης.