Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο… βενιαμίν του Ολυμπιακού που εντυπωσιάζει στο Ρέντη!

Ο… βενιαμίν του Ολυμπιακού που εντυπωσιάζει στο Ρέντη!
Παρασκευή, 14 Ιουνίου 2019 - 00:50
Αρθρογράφος: Δημήτρης Κρούσκος
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΡΟΥΣΚΟΣ

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που ξεχώρισαν την περυσινή σεζόν στην Ακαδημία του Ολυμπιακού ήταν αδιαμφισβήτητα ο Βασίλης Σουρλής.

Ο μόλις 16χρονος μεσοεπιθετικός εντυπωσίασε με τις εμφανίσεις του τόσο με την Κ17, όπου και κατέκτησε τον τίτλο του πρωταθλήματος, όσο και με την Κ19 των Πειραιωτών, οδηγώντας τον Πέδρο Μαρτίνς να τον καλέσει στην προετοιμασία του Θρύλου ενόψει της νέας σεζόν.

Ο… βενιαμίν των «ερυθρόλευκων», λοιπόν, βρίσκεται ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές που έχουν ξεκινήσει την προετοιμασία του Ολυμπιακού για τη νέα αγωνιστική περίοδο, αφήνοντας μάλιστα άριστες εντυπώσεις στον Πέδρο Μαρτίνς και τους συνεργάτες του.

Ο Πορτογάλος τεχνικός των Πειραιωτών δείχνει στις πρώτες προπονήσεις της ομάδας απόλυτα ικανοποιημένος από τον Σουρλή, πιστεύοντας πολύ στις δυνατότητές του και στα περιθώρια βελτίωσής του μέσα από τη σκληρή δουλειά.

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού από την πλευρά του γνωρίζει πολύ καλά ότι θα πρέπει να συνεχίσει με χαμηλά το κεφάλι τη σκληρή δουλειά, προκειμένου να συνεχίσει να βελτιώνεται και να δικαιώνει τον Πέδρο Μαρτίνς που τον εμπιστεύεται.

Να σημειωθεί, ότι ο Σουρλής αποτελεί έναν από τους 6 «μικρούς» που βρίσκονται στην προετοιμασία του Ολυμπιακού, με τους Τζολάκη, Ξενιτίδη, Μαρίνο, Μαρτίνη και Βοΐλη να τα δίνουν επίσης όλα για να κερδίσουν τον Πορτογάλο προπονητή.

Διαβάστε επίσης