Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δύο ακόμα μεταγραφές για την Κ19!

Δύο ακόμα μεταγραφές για την Κ19!
Παρασκευή, 26 Ιουλίου 2019 - 19:45

Με δύο νέους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, ενισχύθηκε η Κ19 της Ακαδημίας του Ολυμπιακού. Οι Χρήστος Λιάτσος και Θανάσης Παπαδούδης, υπέγραψαν τα επαγγελματικά τους συμβόλαιο και έτσι θα ενισχύσουν τους «ερυθρόλευκους» από τη νέα χρονιά.

Ο Λιάτσος αγωνίζεται στη μεσοεπιθετική γραμμή, ενώ ο Παπαδούδης είναι τερματοφύλακας. Και οι δύο νέοι ποδοσφαιριστές του Θρύλου, είναι γεννημένοι το 2003.

Όσον αφορά τον Χρήστο Λιάτσο, είναι διεθνής με την εθνική Κ17 και αγωνίζεται τόσο ως ακραίος επιθετικός όσο και ως επιτελικός μέσος. Παράλληλα, είναι «γέννημα-θρέμμα» του Ολυμπιακού, μιας και έχει ακολουθήσει όλη την πορεία, από τις Σχολές των «ερυθρόλευκων» μέχρι και την Ακαδημία του συλλόγου.

Ο Θανάσης Παπαδούδης, από την άλλη, είναι διεθνής με την εθνική Κ16 και αγωνίζεται στη θέση του τερματοφύλακα.

Και οι δύο, μετά την υπογραφή των νέων τους συμβολαίων, εντάχθηκαν στο ρόστερ της Κ19 του Θρύλου και μάλιστα το Σάββατο (27/7) θα ακολουθήσουν την αποστολή του Ολυμπιακού στο Νότιγχαμ, στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας της...

Διαβάστε επίσης

«Ο Ολυμπιακός είναι εδώ»

«Ο Ολυμπιακός είναι εδώ»

Η Ακαδημία του Ολυμπιακού βρίσκεται στο Νότιγχαμ και το προπονητικό της αγγλικής ομάδας και μέσω Instagram ανακοινώθηκε η… άφιξη!