Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Οι εγκαταστάσεις της Έβερτον που βρέθηκε ο Ολυμπιακός! (pics)

Οι εγκαταστάσεις της Έβερτον που βρέθηκε ο Ολυμπιακός! (pics)
Τετάρτη, 31 Ιουλίου 2019 - 23:39

Στο προπονητικό κέντρο της Έβερτον βρέθηκε η Κ19 του Ολυμπιακού, προκειμένου να δώσει φιλική αναμέτρηση με την ομάδα του Λίβερπουλ, στο πλαίσιο της προετοιμασίας που πραγματοποιεί στο εξωτερικό.

Οι εγκαταστάσεις που βρέθηκαν οι «ερυθρόλευκοι» ποδοσφαιριστές περιλαμβάνουν οκτώ γήπεδα (επτά με γρασίδι και ένα συνθετικό), επιπλέον τρία μικρότερης διάστασης για τα μικρότερα τμήματα του συλλόγου, αλλά ένα ακόμα αποκλειστικά για τερματοφύλακες! Όσον αφορά στο μπάτζετ της Ακαδημίας της Έβερτον, κυμαίνεται πάνω από τα 10 εκατομμύρια λίρες!

Μάλιστα, οι Άγγλοι έμειναν εντυπωσιασμένοι από τους παίκτες του Ολυμπιακού, οι οποίοι καθάρισαν και τα αποδυτήρια που χρησιμοποίησαν για την αναμέτρηση.

Παράλληλα, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, αλλά και η αποστολή της Κ19, είχε την ευκαιρία να δει και να συνομιλήσει με τον πρώην «ερυθρόλευκο» τεχνικό, Μάρκο Σίλβα, ο οποίος είναι ο προπονητής της πρώτης ομάδας της Έβερτον.

Τέλος, ο προπονητής της ομάδας της Ακαδημίας του Ολυμπιακού, Ρικάρντο Πέρες, δώρισε μια τιμητική πλακέτα στον προπονητή της Κ19 της Έβερτον, Πολ Τέιτ.

Δείτε χαρακτηριστικές φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης