Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στη Νότιγχαμ οι Νέοι

Εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στη Νότιγχαμ οι Νέοι
Σάββατο, 3 Αυγούστου 2019 - 17:10

Εξαιρετική απόδοση είχε, απέναντι στην ομάδα Κ23 της Νότιγχαμ Φόρεστ, η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού. Οι παίκτες του Ρικάρντο Πέρες μπορεί να ηττήθηκαν 2-1, όμως έδειξαν τρομερή ποιότητα, απέναντι σε μία μεγαλύτερη ηλικιακά και πιο έμπειρη ομάδα, με βρετανικό στιλ και αξία.

Ο Εν Νέγια στο 37’ έκανε το 1-0, ενώ η απάντηση ήρθε από τον Μπουλάρι στο 54’, με πολύ ωραίο τελείωμα, έπειτα από πάσα του Μαρίνου. Ο Σουόν έκανε το 2-1 πριν τη λήξη του φιλικού, όμως ο Φέκκας στο 88’ κόντεψε να ισοφαρίσει ξανά! Σημάδεψε, όμως το δοκάρι, με αποτέλεσμα η ευκαιρία να χαθεί! Η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού δουλεύει σε σωστές βάσεις και οι εμφανίσεις της στο γήπεδο, στα φιλικά επί αγγλικού εδάφους, το αποδεικνύουν.

Ο Ρικάρντο Πέρες έκανε πολλές αλλαγές το ματς. Παρακάτω οι συνθέσεις.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Στουρνάρας (Παπαδούδης 46’), Ντουμάνης (Τσάβος 46’), Ασλανίδης (Μποσκουΐδης 46’), Γκοτζαμανίδης (Κατσογιάννης 46’), Κεραμίδας (Μαρτίνης 46’), Νεοφυτίδης (Κασέμι 46’), Νικόλης (Φέκκας 46’), Συρμής (Λιάτσος 46’), Τσέλιος (Αρσενίδης 31’, Μαρίνος 36’), Κατσαβάκης (Σουρλής 46’), Βοΐλης (Μπουλάρι 46’).

Nότιγχαμ Φόρεστ: Τράιαλιστ, Γκέιμπριελ (Σοντάιντε 72′), Μπαρνς, Στιούαρτ, Πρέστον, Φόρνα (Τράιαλιστ 80′), Έντσερ (Ασάρε 66′), Τέιλορ, Εν Νέγια (Γουόλς 60′), Μάιτεν.

Ο Ολυμπιακός, μέσω του γενικού αρχηγού της Ακαδημίας, Βασίλη Νάνου, πρόσφερε μία φανέλα, με υπογραφές των παικτών, ως αναμνηστικό δώρο. Ο Θρύλος και η Φόρεστ, άλλωστε, είναι μία οικογένεια.

Διαβάστε επίσης

«Θρυλική οικογένεια» (pic)

«Θρυλική οικογένεια» (pic)

Μια μεγάλη οικογένεια, ο Ολυμπιακός και η Νότιγχαμ. Η Κ19 παρακολούθησε χθες το ματς της Φόρεστ, με τη Γουέστ Μπρομ.

Θα πάει στο «City Cround» η Κ19

Θα πάει στο «City Cround» η Κ19

Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού θα βρεθούν στο γήπεδο της Νότιγχαμ προκειμένου να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση των «ρεντς» κόντρα στη Μπρόμιτς το Σάββατο (3/8).