Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τεράστια εμπειρία το φιλικό με τη Σίτι

Τεράστια εμπειρία το φιλικό με τη Σίτι
Τρίτη, 6 Αυγούστου 2019 - 16:16

Η Κ19 του Ολυμπιακού συνεχίζει την προετοιμασία της στο εξωτερικό και δη στην Αγγλία. Η σημερινή ημέρα ήταν ημέρα φιλικού και αντίπαλος, τούτη φορά, ήταν η Μάντσεστερ Σίτι, στο υπερσύγχρονο προπονητικό κέντρο του βρετανικού συλλόγου. Αντιλαμβάνεται κανείς τις εγκαταστάσεις των Εγγλέζων, τις οποίες οι νεαροί παίκτες του Θρύλου είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά.

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με σκορ 2-0, από τη Σίτι, αλλά η εμπειρία που αποκόμισε -και- από αυτό το φιλικό, είναι κάτι περισσότερο από τεράστια. Οι άνθρωποι του Θρύλου παρέδωσαν στους ομολόγους τους, της Σίτι, μία φανέλα του Ολυμπιακού και συνολικά, οι δύο πλευρές είχαν μία πολύ καλή συνεργασία.

Ο Ντέλαπ πέτυχε και τα δύο γκολ για τη Σίτι (31’ και 53’) με τον Ολυμπιακό να στέκεται άριστα και να χάνει ευκαιρίες να προηγηθεί, πριν το 1-0, αλλά και να ισοφαρίσει, στη συνέχεια. Ο Ρικάρντο Πέρες έκανε πολλές αλλαγές, για να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλα τα παιδιά.

Η σύνθεση του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ: Στουρνάρας (Παπαδούδης 46’), Τσάβος (Ντουμάνης 46’, Λιάτσος 83’), Γκοτζαμανίδης (Κατσογιάννης 74’), Μποσκουΐδης (Ασλανίδης 74’), Μαρτίνης (Κεραμίδας 46’), Νεοφυτίδης (Σαπουντζής 74’), Φέκκας (Κασέμι 62’), Μαρίνος (Συρμής 70’), Κατσαβάκης (Αρσενίδης 62’, Τσέλιος 83’), Βοΐλης (Μπουλάρι 51’), Νικόλης (Σουρλής 46’).

  • Σειρά πλέον, παίρνει το φιλικό τεστ κόντρα στην Μπέρμιγχαμ την ερχόμενη Πέμπτη (8/8), που θα αποτελέσει και το τελευταίο πριν την επιστροφή της αποστολής στην Αθήνα (9/8).

Διαβάστε επίσης

«Θρυλική οικογένεια» (pic)

«Θρυλική οικογένεια» (pic)

Μια μεγάλη οικογένεια, ο Ολυμπιακός και η Νότιγχαμ. Η Κ19 παρακολούθησε χθες το ματς της Φόρεστ, με τη Γουέστ Μπρομ.