Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Φινάλε για την Κ19 στο Νότιγχαμ (pic)

Φινάλε για την Κ19 στο Νότιγχαμ (pic)
Παρασκευή, 9 Αυγούστου 2019 - 16:06

Μετά από μία σπουδαία περίοδο, με πάρα πολλή δουλειά, η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού ολοκληρώνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της, το οποίο έλαβε χώρα στο Νοτιγχαμ της Αγγλίας! Ο Θρύλος είναι η μοναδική ομάδα, η οποία έχει στείλει τμήμα Ακαδημίας στο εξωτερικό για προετοιμασία και όχι για ένα απλό τουρνουά ή ένα φιλικό. Πρωτοποριακή κίνηση, αν μη τι άλλο, με τους ποδοσφαιριστές του Ρικάρντο Πέρες να συλλέγουν τεράστιες εμπειρίες.

Έχοντας δώσει σπουδαία φιλικά ματς, μεταξύ άλλων με την Κ23 της Νότιγχαμ, αλλά και τις Έβερτον, Μάντσεστερ Σίτι και άλλες αγγλικές ομάδες, η ομάδα Νέων του Θρύλου είχε την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά την ποδοσφαιρική ατμόσφαιρα στη Βρετανία και να δει εγκαταστάσεις, οι οποίες σε αφήνουν… με το στόμα ανοικτό! Πρώτα από όλες, τις εγκαταστάσεις της ίδιας της Νότιγχαμ Φόρεστ, η οποία φιλοξένησε την ομάδα Νέων του Ολυμπιακού!

Πλέον, η σελίδα γυρίζει και μετά από 15 ημέρες, η Κ19 του Θρύλου επιστρέφει στη βάση της. Η προετοιμασία θα συνεχιστεί επί ελληνικού εδάφους και δη στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη, όπου οι εγκαταστάσεις είναι έτη φωτός μπροστά, από το επίπεδο (συνολικά) των υπολοίπων ομάδων. Οι Νέοι του Ολυμπιακού έχει την τύχη και το προνόμιο, να αποτελούν μέλος της τεράστιας οικογένειας του Θρύλου, απολαμβάνοντας σπουδαίες ανέσεις.

Διαβάστε επίσης

Έβγαλε αντίδραση στο τέλος!

Έβγαλε αντίδραση στο τέλος!

Η Κ19 του Ολυμπιακού ηττήθηκε με 3-1 από την Μπέρμιγχαμ παρά τις πολλές ευκαιρίες που έκανε στο τέλος του ματς σε φιλικό προετοιμασίας.