Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πολύτιμες εμπειρίες...

Πολύτιμες εμπειρίες...
Κυριακή, 11 Αυγούστου 2019 - 00:51

Ο Ολυμπιακός τα τελευταία χρόνια δίνει πολύ μεγάλη βάση στην Ακαδημία του, ακολουθώντας πιστά τα κορυφαία κλαμπ του πλανήτη.

Οι «ερυθρόλευκοι» γνωρίζουν ότι κάθε μεγάλος σύλλογος οφείλει να επενδύει στις μικρές ηλικίες, προκειμένου αυτές να είναι έτοιμες να επανδρώσουν στο μέλλον και την πρώτη ομάδα.

Ο Θρύλος, λοιπόν, προσπαθεί κάθε χρόνο να κάνει ό,τι μπορεί, ώστε να βελτιώσει τις ομάδες της Ακαδημίας του. Προς αυτή την κατεύθυνση η Κ19 και η 17 του Θρύλου πραγματοποίησαν μέρος της προετοιμασίας τους στο εξωτερικό.

Αμφότερες συνέλεξαν πολύτιμες εμπειρίες, αντιμετωπίζοντας μερικές από τις κορυφαίες ομάδες αυτών των ηλικιών σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό αυτές οι εμπειρίες θα φανούν υπερπολύτιμες στους παίκτες των «ερυθρόλευκων», αλλά και στους προπονητές και συνεργάτες τους, γνωρίζοντας και μαθαίνοντας πολλά νέα πράγματα στον τρόπο της δουλειάς των κορυφαίων αυτών συλλόγων.

Σε κάθε περίπτωση οι «ερυθρόλευκοι» δεν σταματούν να δουλεύουν και να προσπαθούν να βελτιώνονται σε όλα τα επίπεδα, ώστε να συνεχίσουν τη βελτίωση της Ακαδημίας της ομάδας!

Διαβάστε επίσης

Θρύλος και στην Μελβούρνη!

Θρύλος και στην Μελβούρνη!

Ο Ολυμπιακός απέκτησε Σχολή και στην Μελβούρνη της Αυστραλίας επεκτείνοντας ακόμη περισσότερο το Δίκτυο των Σχολών του.