Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πολύτιμες εμπειρίες για την Κ16 του Ολυμπιακού!

Πολύτιμες εμπειρίες για την Κ16 του Ολυμπιακού!
Παρασκευή, 23 Αυγούστου 2019 - 21:43

Στο τουρνουά «Γιούρι Μορόζοφ» συμμετέχει η Κ16 του Ολυμπιακού, το οποίο πραγματοποιείται στην Ρωσία. Με τους «ερυθρόλευκους» να δίνουν την Παρασκευή (23/08) δύο ακόμη σπουδαία φιλικά ματς κόντρα σε Ζενίτ και Γιουβέντους.

Οι ποδοσφαιριστές του Νίκου Τοπολιάτη κατάφεραν να πάρουν τον πρώτο τους βαθμό στο τουρνουά, ερχόμενοι ισόπαλοι με 1-1 κόντρα στη ρωσική ομάδα, με τον Αργανιτάκη να είναι ο παίκτης που σημείωσε το γκολ για τον Ολυμπιακό.

Ωστόσο, στη συνέχεια γνώρισαν την ήττα με 3-0 από την Γιουβέντους, σε ένα ματς που οι «ερυθρόλευκοι» συνέλεξαν πολύτιμες εμπειρίες, οι οποίες θα τους φανούν χρήσιμες στο άμεσο μέλλον. Το Σάββατο (24/08), ακολουθεί παιχνίδι κόντρα στην Αούστρια Βιέννης.

Η σύνθεση του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ κόντρα στη Ζενίτ: Σίνα, Μπομπότης, Ρέτσος, Γιαλεδάκης, Κατηφόρης, Κατσαούνος, Σταυρόπουλος, Πρελιάς, Μάνδρος, Κουτσογούλας, Φλώκος.

Έπαιξαν και οι: Αδαμόπουλος, Βλασσόπουλος, Μόσχος, Χρήστου, Αρβανιτάκης, Πάνου, Ποιμενίδης.

Η σύνθεση του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ κόντρα στη Γιουβέντους: Σίνα, Μόσχος, Ρέτσος, Γιαλεδάκης, Κατσαούνος, Χρήστου, Σταυρόπουλος, Πάνου, Κουτσογούλας, Φλώκος, Πρελιάς.

Έπαιξαν και οι: Αδαμόπουλος, Μπομπότης, Βλασσόπουλος, Κατηφόρης, Αρβανιτάκης, Μάνδρος, Ποιμενίδης.

Διαβάστε επίσης

Πρεμιέρα και για την Κ19 του Θρύλου!

Πρεμιέρα και για την Κ19 του Θρύλου!

Οι Νέοι του Ολυμπιακού ξεκινούν και εκείνοι την Κυριακή (25/08) τη δική τους «μάχη» στο πρωτάθλημα, υποδεχόμενοι στο Ρέντη τον Αστέρα Τρίπολης.

7 χρόνια Σχολή Θεσσαλονίκης!

7 χρόνια Σχολή Θεσσαλονίκης!

Η Σχολή του Ολυμπιακού στη Θεσσαλονίκη μπαίνει πανηγυρικά στον 7ο χρόνο λειτουργίας της, έχοντας στις τάξεις της πάνω από 120 παιδιά!