Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Νικηφόρο ξεκίνημα για την Κ19 του Ολυμπιακού!

Νικηφόρο ξεκίνημα για την Κ19 του Ολυμπιακού!
Κυριακή, 25 Αυγούστου 2019 - 20:16

Με το… δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στο φετινό πρωτάθλημα και η Κ19 του Ολυμπιακού.

Οι Νέοι του Θρύλου επικράτησαν με 1-0 του Αστέρα Τρίπολης στο Ρέντη, πανηγυρίζοντας το πρώτο τρίποντο στη χρονιά.

Οι ποδοσφαιριστές του Ρικάρντο Πέρες στο πρώτο μέρος δεν μπόρεσαν να γίνουν απειλητικοί, με τον Τζολάκη να χρειάζεται να πραγματοποιήσει δύο εξαιρετικές αποκρούσεις για να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα.

Στην επανάληψη, όμως, ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοσή τους και με τέρμα του Βοΐλη στο 65’ με ωραίο σουτ πήραν το τρίποντο. Από τους κορυφαίους του Θρύλου ο Τζολάκης, ο οποίος βρέθηκε στο σωστό σημείο οποιαδήποτε στιγμή χρειάστηκε στην αναμέτρηση, δίνοντας την ευκαιρία στους «ερυθρόλευκους» να πάρουν τη νίκη και να ξεκινήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις φετινές επίσημες υποχρεώσεις τους.

Ολυμπιακός: Τζολάκης, Κεραμίδας, Κατσογιάννης, Γκοτζαμανίδης, Μαρτίνης, Νεοφυτίδης, Νικόλης (Ντόι 86’), Φέκκας (Αρσενίδης 56’), Σουρλής, Μαρίνος (Λιάτσος 86’), Βοΐλης.

Διαβάστε επίσης

7 χρόνια Σχολή Θεσσαλονίκης!

7 χρόνια Σχολή Θεσσαλονίκης!

Η Σχολή του Ολυμπιακού στη Θεσσαλονίκη μπαίνει πανηγυρικά στον 7ο χρόνο λειτουργίας της, έχοντας στις τάξεις της πάνω από 120 παιδιά!

Πρεμιέρα και για την Κ19 του Θρύλου!

Πρεμιέρα και για την Κ19 του Θρύλου!

Οι Νέοι του Ολυμπιακού ξεκινούν και εκείνοι την Κυριακή (25/08) τη δική τους «μάχη» στο πρωτάθλημα, υποδεχόμενοι στο Ρέντη τον Αστέρα Τρίπολης.