Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τεσσάρα οι Νέοι στον Κάμπο!

Τεσσάρα οι Νέοι στον Κάμπο!
Σάββατο, 31 Αυγούστου 2019 - 12:40

Σαν… άνεμος πέρασε από τον Θεσσαλικό Κάμπο η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, η οποία επικράτησε με 4-1 της ΑΕΛ, στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του πρωταθλήματος υποδομής της Super League 1! Η ομάδα του Ρικάρντο Πέρες έκανε, έτσι το «2 στα 2» και συνεχίζει ακάθεκτη, στην προσπάθεια που κάνει να επιστρέψει στον θρόνο του πρωταθλητή Νέων!

Το σκορ για τον Ολυμπιακό άνοιξε στο 22' ο Σουρλής, ενώ το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε στο 0-2, μετά το τέρμα του Μαρίνου στο 31’. Η απόδοση του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ δεν επηρεάστηκε, παρά την αναγκαστική αλλαγή του Κεραμίδα στο 42’, με τα πράγματα να εξελίσσονται ακόμα καλύτερα για τον Θρύλο στο δεύτερο μισό του αγώνα. Με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, ο Βασίλης Σουρλής έκανε το 0-3 στο 61’, για να «κλείσει» το σκορ στο 90’ ο Μαρτίνης, ευστοχώντας από τα 11 βήματα. Οι γηπεδούχοι, είχαν μειώσει προσωρινά σε 1-3 στο 72’ με επιτυχημένη εκτέλεση πέναλτι.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τζολάκης, Ντουμάνης, Γκοτζαμανίδης, Μποσκουΐδης, Κεραμίδας (Μαρτίνης 42’), Νεοφυτίδης, Νικόλης, Μαρίνος (Κατσαβάκης 82’), Φέκκας (Αρσενίδης 69’), Σουρλής (Συρμής 69’), Μπουλάρι.

Διαβάστε επίσης