Ντουντούκα
Φύγαμε για τα αστέρια!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Αυτή είναι η αντιμετώπιση…

Αυτή είναι η αντιμετώπιση…
Τετάρτη, 11 Σεπτεμβρίου 2019 - 12:40

Μείζον είναι το ζήτημα, το οποίο ανέδειξε ο Ολυμπιακός και αφορά στη μεροληπτική στάση, της οποίας δέκτης γίνεται ο Σύλλογος με πιο σύγχρονο και σημαντικό σύστημα Ακαδημιών στην Ελλάδα. Σύμφωνοι, υπάρχουν και άλλες ομάδες, οι οποίες ασχολούνται με τους «μικρούς» τους, όμως στο βαθμό, τον οποίο το κάνει ο Ολυμπιακός και με το σκάουτινγκ, το οποίο κάνει, σε επίπεδο Εφήβων, Νέων κλπ., όχι.

Ο Ολυμπιακός έχει, στις μικρές ομάδες του εξαιρετικούς παίκτες και όμως οι κλήσεις, αφού έρχονται στο Ρέντη, είτε σταματούν, είτε… περιορίζονται, με αποτέλεσμα οι παίκτες αυτοί να μην μπορούν να ενισχύσουν τις μικρές Εθνικές, αλλά και να μην εξελίσσονται, με τον ίδιο τρόπο.

«Έχουμε σοβαρό ζήτημα με τις Εθνικές ομάδες των Κ19, Κ17 και Κ15. Θεωρούμε πως γίνεται επιλεκτική μεταχείριση. Είναι χαρακτηριστικό πως αποκτήσαμε 15 παίκτες που έπαιζαν στις Εθνικές τους και από την στιγμή που πήραν μεταγραφή στον Ολυμπιακό κλήθηκαν μόλις οι τρεις. Είναι χαρακτηριστικό το παράδειγμα του Ντόντη, ο οποίος ήταν καθοριστικός και ο MVP στην κατάκτηση του πρωταθλήματος του Ολυμπιακού στην Κ17. Και όμως φαίνεται πως δεν έχει… θέση στην Εθνική ομάδα. Είναι ξεκάθαρο πως υπάρχει μένος κατά της ομάδας μας. Ποιος είναι ο σκοπός τους; Να μειωθεί η περιουσιακή αξία των παικτών του Ολυμπιακού και να αναδειχτεί αυτή των ποδοσφαιριστών άλλων ομάδων και κυρίως του ΠΑΟΚ», έλεγαν χαρακτηριστική άνθρωποι του Ολυμπιακού…

Διαβάστε επίσης

Σχολή Χαλκίδας… 16 ετών!

Σχολή Χαλκίδας… 16 ετών!

Στις μακροβιότερες Σχολές του Ολυμπιακού συγκαταλέγεται η Σχολή Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού στη Χαλκίδα!