Ντουντούκα
Το όνειρο δεν τελειώνει ποτέ... Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Για 18η χρονιά η Σχολή Χανίων δίνει το παράδειγμα!

Για 18η χρονιά η Σχολή Χανίων δίνει το παράδειγμα!
Τετάρτη, 11 Σεπτεμβρίου 2019 - 19:20

Με πάνω από 180 παιδιά να βρίσκονται υπό τη σκέπη της, η πρώτη «ερυθρόλευκη» Σχολή στο νησί, δίνει το παράδειγμα μέσω συλλογικής προσπάθειας, που έχει σκοπό να προάγει τη σωστή συμπεριφορά, την κοινωνικοποίηση και τον εθελοντισμό, με όχημα τη σύγχρονη και επιστημονικά δομημένη προπόνηση.

Παιδιά ηλικίας 4-16 ετών, καθοδηγούνται από οκτώ διπλωματούχους προπονητές ποδοσφαίρου και Καθηγητές Φυσικής Αγωγής, πρόγραμμα που έχει σαν αποτέλεσμα, την τροφοδότηση του ελληνικού ποδοσφαίρου με περισσότερους από 150 παίκτες της ολυμπιακής οικογένειας όλα αυτά τα χρόνια, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε ερασιτεχνικό επίπεδο.

Το κοινωνικό πρόσωπο των Σχολών του ΘΡΥΛΟΥ, δεν πρέπει να λησμονηθεί, αφού και στα Χανιά, η προσφορά είναι εξόχως σημαντική, και μεταφράζεται σε κοινωνικές δράσεις, εθελοντικές δραστηριότητες, βοήθεια σε συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη και αδελφοποίηση με ιδρύματα του νομού.

Στοιχεία επικοινωνίας

Διεύθυνση εγκατάστασης: Γήπεδο Αγ. Αποστόλων – Χανιά

Όνομα Υπευθύνων: Μπασιάς Μανώλης – Καπανέρης Δημήτρης

Σταθερό τηλ: 28210 -34317

Κινητό τηλ: 6973 433 861 και 6973 348 178

e-mail: [email protected]

Facebook: Ακαδημία Νέας Κυδωνίας – Ολυμπιακός Σχολή Ποδοσφαίρου Χανίων

Διαβάστε επίσης

Έκανε το «3 στα 3» η Κ19

Έκανε το «3 στα 3» η Κ19

Η ομάδα της Ακαδημίας του Ολυμπιακού επικράτησε με 3-1 της αντίστοιχης του Βόλου και έτσι συνεχίζει να είναι στην κορυφή του πρωταθλήματος.

Ντεμπούτο ο Μπέλιτς...

Ντεμπούτο ο Μπέλιτς...

Ο 18χρονος Σέρβος πραγματοποίησε την πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα του Ολυμπιακού, αγωνιζόμενος μάλιστα ως στόπερ, στο ματς της Κ19 με την αντίστοιχη ομάδα του Βόλου.

Αυτή είναι η αντιμετώπιση…

Αυτή είναι η αντιμετώπιση…

Ο Ολυμπιακός έχει ένα μπάτζετ 2 εκατομμυρίων ετησίως, για την Ακαδημία του, για να μην καλούνται οι παίκτες του στις Εθνικές…