Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σε εξαιρετική κατάσταση ο Σουρλής!

Σε εξαιρετική κατάσταση ο Σουρλής!
Σάββατο, 14 Σεπτεμβρίου 2019 - 00:29
Αρθρογράφος: Δημήτρης Κρούσκος
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΡΟΥΣΚΟΣ

Ιδανικό είναι το ξεκίνημα του Βασίλη Σουρλή με την Κ19 του Ολυμπιακού. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός των «ερυθρόλευκων» βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, έχοντας βοηθήσει την ομάδα του Ρικάρντο Πέρες να κάνει το 3/3 στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο Σουρλής υπενθυμίζουμε συμμετείχε στην προετοιμασία με την πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού, παίρνοντας πάρα πολλές παραστάσεις, οι οποίες τον έχουν βοηθήσει, κάτι το οποίο έχει φανεί με το… καλημέρα στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Πιο συγκεκριμένα, ο μεσοεπιθετικός των Πειραιωτών μετράει μέχρι στιγμής σε μόλις 3 αναμετρήσεις 3 γκολ, όντας ο πρώτος σκόρερ της ομάδας, ενώ έχει και 1 ασίστ.

Με άλλα λόγια έχει συμμετοχή στα μισά από τα γκολ που έχει σημειώσει ο Ολυμπιακός μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα. Κάτι το οποίο δείχνει ξεκάθαρα και τη φόρμα στην οποία βρίσκεται ο νεαρός άσος του Θρύλου.

Ο 16χρονος είναι ένας παίκτης που πιστεύουν πάρα πολύ οι άνθρωποι της ομάδας, με τον ίδιο να τους δικαιώνει από πολύ νωρίς στη σεζόν και να είναι έτοιμος μέσα από τη σκληρή δουλειά για ανάλογη και ακόμη καλύτερη συνέχεια.

Διαβάστε επίσης

Αναβλήθηκε το ματς των Εφήβων

Αναβλήθηκε το ματς των Εφήβων

Η Κ17 του Ολυμπιακού δεν κατάφερε να ταξιδέψει στο Ηράκλειο για την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ και έτσι η αναμέτρηση αναβλήθηκε.

Ντεμπούτο ο Μπέλιτς...

Ντεμπούτο ο Μπέλιτς...

Ο 18χρονος Σέρβος πραγματοποίησε την πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα του Ολυμπιακού, αγωνιζόμενος μάλιστα ως στόπερ, στο ματς της Κ19 με την αντίστοιχη ομάδα του Βόλου.