Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πανέτοιμοι οι Νέοι!

Πανέτοιμοι οι Νέοι!
Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου 2019 - 20:00

Την προετοιμασία της για το ματς με την Κ19 της Τότεναμ ολοκλήρωσε η αντίστοιχη ομάδα του Ολυμπιακού.

Οι Νέοι του Θρύλου θα αντιμετωπίσουν το απόγευμα της Τετάρτης (18/09) στις 15;00 στο Ρέντη την αγγλική ομάδα με στόχο να ξεκινήσουν με το… δεξί τις υποχρεώσεις τους στο UEFA Youth League.

Ο Ρικάρντο Πέρες μετά το τέλος της προπόνησης της Τρίτης (17/09) έκανε γνωστούς και τους 20 ποδοσφαιριστές που θα έχει στη διάθεσή του.

Πιο συγκεκριμένα η αποστολή του Ολυμπιακού: Τζολάκης, Στουρνάρας, Παπαδούδης, Τσάβος, Ντουμάνης, Γκοτζαμανίδης, Ασλανίδης, Κεραμίδας, Μαρτίνης, Νεοφυτίδης, Νικόλης, Μπέλιτς, Κατσαβάκης, Αρσενίδης, Φέκκας, Σουρλής, Βοΐλης, Μπουλάρι, Συρμής, Λιάτσος.

Διαβάστε επίσης

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Κ19-Τότεναμ Κ19 1-1 (Τελικό)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Κ19-Τότεναμ Κ19 1-1 (Τελικό)

Οι Νέοι του Θρύλου αντιμετωπίζουν στις 15:00 την αντίστοιχη αγγλική ομάδα στο Ρέντη, με στόχο το νικηφόρο ξεκίνημα στο UEFA Youth League. LIVE στο gavros.gr/CS2...

Ωραίοι οι Νέοι, μπορούσαν και τη νίκη!

Ωραίοι οι Νέοι, μπορούσαν και τη νίκη!

Μεγάλη εμφάνιση για την Κ19 του Ολυμπιακού, μένοντας στο ισόπαλο 1-1 κόντρα στην Τοτεναμ στην πρεμιέρα του Uefa Youth League. Ο Φέκκας ο σκόρερ των «ερυθρόλευκων».

Αναβλήθηκε το ματς των Εφήβων

Αναβλήθηκε το ματς των Εφήβων

Η Κ17 του Ολυμπιακού δεν κατάφερε να ταξιδέψει στο Ηράκλειο για την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ και έτσι η αναμέτρηση αναβλήθηκε.