Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Αφιερώνουμε την εμφάνισή μας στη Σχολή Θεσσαλονίκης»

«Αφιερώνουμε την εμφάνισή μας στη Σχολή Θεσσαλονίκης»
Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2019 - 18:36

Στη Σχολή Θεσσαλονίκης, η οποία τις προηγούμενες ημέρες είχε δεχτεί άνανδρη επίθεση από χούλιγκαν του ΠΑΟΚ, αφιέρωσε την ισοπαλία και την πολύ καλή εμφάνιση της Κ19 του Ολυμπιακού κόντρα στην Τότεναμ ο Ρικάρντο Πέρες στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Ο Πορτογάλος τεχνικός του Θρύλου τόνισε επίσης ότι όλοι οι παίκτες του έδειξαν πώς τα δίνουν όλα και ότι θα μπορέσουν κάποια στιγμή να γίνουν μέλη της πρώτης ομάδας, κάτι το οποίο αποτελεί και τον σκοπό της Ακαδημίας του συλλόγου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Πρώτα απ' όλα να αφιερώσουμε το παιχνίδι μας στη σχολή ποδοσφαίρων της ομάδας που δέχτηκε την επίθεση στη Θεσσαλονίκη. Μπορεί να μην κερδίσαμε αλλά τους αφιερώνουμε την εμφάνιση μας».

Για το παιχνίδι με την Τότεναμ:

«Ήταν ένα ισορροπημένο παιχνίδι κόντρα σε μια ομάδα που παίζει αρκετά συχνά στο Youth League. Κάποιες φορές είχαμε το πάνω χέρι, κάποιες άλλες όχι. Αλλά τα παιδιά έδειξαν πως τα δίνουν όλα ώστε κάποια στιγμή να είναι μέλη της πρώτης ομάδας».

Διαβάστε επίσης

«Να δημιουργήσουμε νοοτροπία νικητή στους παίκτες μας» (vid)

«Να δημιουργήσουμε νοοτροπία νικητή στους παίκτες μας» (vid)

Ο Ρικάρντο Πέρες μίλησε στο gavros.gr για την εμφάνιση της Κ19 του Ολυμπιακού κόντρα στην Τότεναμ, τη Σχολή Θεσσαλονίκης, τους στόχους του, ενώ ευχαρίστησε τον Βαγγέλη Μαρινάκη για την ευκαιρία που έδωσε στην ομάδα να προετοιμαστεί το καλοκαίρι στην Αγγλία.

Ωραίοι οι Νέοι, μπορούσαν και τη νίκη!

Ωραίοι οι Νέοι, μπορούσαν και τη νίκη!

Μεγάλη εμφάνιση για την Κ19 του Ολυμπιακού, μένοντας στο ισόπαλο 1-1 κόντρα στην Τοτεναμ στην πρεμιέρα του Uefa Youth League. Ο Φέκκας ο σκόρερ των «ερυθρόλευκων».

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Κ19-Τότεναμ Κ19 1-1 (Τελικό)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Κ19-Τότεναμ Κ19 1-1 (Τελικό)

Οι Νέοι του Θρύλου αντιμετωπίζουν στις 15:00 την αντίστοιχη αγγλική ομάδα στο Ρέντη, με στόχο το νικηφόρο ξεκίνημα στο UEFA Youth League. LIVE στο gavros.gr/CS2...