Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Την Κυριακή έχουμε άλλο ματς και πρέπει να δείξουμε πως είμαστε ομάδα» (vid)

«Την Κυριακή έχουμε άλλο ματς και πρέπει να δείξουμε πως είμαστε ομάδα» (vid)
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου 2019 - 22:54

Η Κ19 του Ολυμπιακού πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση στην πρεμιέρα της στο UEFA Youth League κόντρα στην Τότεναμ, μένοντας στο ισόπαλο 1-1 στο Ρέντη.

Ο Ρικάρντο Πέρες μετά το τέλος της αναμέτρησης μίλησε στους παίκτες του, τονίζοντάς τους ότι μπορούν να κάνουν καλή πορεία στην Ευρώπη.

Στη συνέχεια έδωσε το σύνθημα για το ματς με τον ΠΑΟ για το πρωτάθλημα, υπογραμμίζοντας ότι όλοι θα πρέπει να δείξουν ότι είναι ομάδα, παίρνοντας το νικηφόρο αποτέλεσμα.

Δείτε την εμψυχωτική ομιλία του προπονητή Νέων του Θρύλου μέσα στην εντυπωσιακή παρακάμερα του ματς των Πειραιωτών με την Τότεναμ.

Αναλυτικά η ομιλία του:

«Πιστέψτε το! Μπορούμε να έχουμε καλή παρουσία στο Youth League εφόσον συνεχίσουμε να δουλεύουμε κατά αυτόν τον τρόπο. Όχι μόνο σήμερα αλλά σε κάθε προπόνηση. Το βγάλατε σήμερα εδώ και το κάνατε πολύ καλά. Όμως την Κυριακή έχουμε ένα διαφορετικό παιχνίδι. Και δεν θέλω δικαιολογίες πως παίξαμε στο Youth κτλ. Την Κυριακή έχουμε άλλο ματς και πρέπει να δείξουμε πως είμαστε ομάδα».

Διαβάστε επίσης

«Να δημιουργήσουμε νοοτροπία νικητή στους παίκτες μας» (vid)

«Να δημιουργήσουμε νοοτροπία νικητή στους παίκτες μας» (vid)

Ο Ρικάρντο Πέρες μίλησε στο gavros.gr για την εμφάνιση της Κ19 του Ολυμπιακού κόντρα στην Τότεναμ, τη Σχολή Θεσσαλονίκης, τους στόχους του, ενώ ευχαρίστησε τον Βαγγέλη Μαρινάκη για την ευκαιρία που έδωσε στην ομάδα να προετοιμαστεί το καλοκαίρι στην Αγγλία.