Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ισοπαλία για τους Έφηβους...

Ισοπαλία για τους Έφηβους...
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου 2019 - 18:36

Δεν κατάφερε να φύγει με το «διπλό» από την Τρίπολη η Κ17 του Ολυμπιακού, η οποία έμεινε στο 1-1 κόντρα στον Αστέρα για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν τον έλεγχο της αναμέτρησης και κατάφεραν να προηγηθούν στο 49’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κασέμι, ενώ λίγο νωρίτερα στο 30’ ο Σταμούλης είχε χάσει μεγάλη ευκαιρία να σκοράρει, βλέποντας το σουτ του να καταλήγει στο δοκάρι της εστίας των Αρκάδων.

Ωστόσο, οι γηπεδούχοι βρήκαν το γκολ της ισοφάρισης στο 62’ με τον Αντωνάκη, διαμορφώνοντας το τελικό 1-1 της αναμέτρησης.

Οι «ερυθρόλευκοι» μετρούν ένα παιχνίδι λιγότερο, λόγω της αναβολής του εκτός έδρας ματς με τον ΟΦΗ για τη 2η αγωνιστική, το οποίο ορίστηκε την προσεχή Τετάρτη.

Ολυμπιακός (Μαυρογενίδης): Παπαδούδης, Παστράς (Φρέρης 46’), Λιοφάγος (Μαρίνης 65’), Κατσογιάννης, Παστρικός, Ντόι, Κίτσος, Κασέμι, Σταμούλης (Λύγκας 86’), Ιμπαγάσα (Χρήστου 62’), Σπυριδάκης (Γύπαρης 76’).

Διαβάστε επίσης

«Να δημιουργήσουμε νοοτροπία νικητή στους παίκτες μας» (vid)

«Να δημιουργήσουμε νοοτροπία νικητή στους παίκτες μας» (vid)

Ο Ρικάρντο Πέρες μίλησε στο gavros.gr για την εμφάνιση της Κ19 του Ολυμπιακού κόντρα στην Τότεναμ, τη Σχολή Θεσσαλονίκης, τους στόχους του, ενώ ευχαρίστησε τον Βαγγέλη Μαρινάκη για την ευκαιρία που έδωσε στην ομάδα να προετοιμαστεί το καλοκαίρι στην Αγγλία.