Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Επέστρεψαν με… τριάρα στις νίκες οι Νέοι του Θρύλου!

Επέστρεψαν με… τριάρα στις νίκες οι Νέοι του Θρύλου!
Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου 2019 - 18:30

Χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα η Κ19 του Ολυμπιακού επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα, επικρατώντας με 3-1 της Λαμίας στο Ρέντη στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Οι Πειραιώτες είχαν τον απόλυτο έλεγχο της αναμέτρησης και θα μπορούσαν να είχαν πετύχει ακόμη πιο ευρεία νίκη, αν ήταν πιο αποτελεσματικοί στην τελική προσπάθεια, χάνοντας μάλιστα και πέναλτι στο β’ μέρος με τον Μαρίνο.

Ωστόσο, η ομάδα του Ρικάρντο Πέρες έβγαλε αντίδραση μετά την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής, δείχνοντας ανά διαστήματα τι μπορεί να κάνει μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Το σκορ του ματς άνοιξε στο 33’ ο Νικόλης, ενώ ο Ασλανίδης στο 58’ έκανε το 2-0. Η ομάδα της Φθιώτιδας στη συνέχεια μείωσε προσωρινά με τον Νικολόπουλο στο 72’ σε 2-1, όμως, ο Αρσενίδης στο τέλος με ένα πολύ δυνατό και όμορφο σουτ, «έγραψε» το 3-1, το οποίο έμελλε να είναι το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Ολυμπιακός (Πέρες): Καραργύρης, Ντουμάνης (Τσάβος 58’), Μπέλιτς, Ασλανίδης, Κεραμίδας, Σαπουντζής, Νικόλης (Λιάτσος 46’), Μαρίνος, Φέκκας (Αρσενίδης 46’), Συρμής (Νεοφυτίδης 81’), Σουρλής (Μπουλάρι 60’).

Διαβάστε επίσης

Τεσσάρα οι Έφηβοι

Τεσσάρα οι Έφηβοι

Η ομάδα του Δημήτρη Μαυρογενίδη «πάτησε» τον Απόλλωνα Σμύρνης, στο Ρέντη.

Θέλει να βγάλει αντίδραση!

Θέλει να βγάλει αντίδραση!

Η Κ19 του Ολυμπιακού αντιμετωπίζει στις 13:00 την αντίστοιχη ομάδα της Λαμίας για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος.