Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δεν τα κατάφεραν οι Νέοι...

Δεν τα κατάφεραν οι Νέοι...
Τρίτη, 1 Οκτωβρίου 2019 - 18:57

Δεν μπόρεσε να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από την Σερβία κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα η Κ19 του Ολυμπιακού.

Οι Νέοι του Θρύλου αν και προηγήθηκαν στο σκορ με 1-0 χάρη σε τέρμα του Λιάτσου, τελικά «λύγισαν» στο τέλος, γνωρίζοντας την ήττα με 2-1 από την ομάδα του Βελιγραδίου.

Οι Πειραιώτες άξιζαν κάτι περισσότερο από την αναμέτρηση βάσει της εμφάνισής τους στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης, ωστόσο, κάποια λάθη στο β’ ημίχρονο έφεραν αυτό το τελικό αποτέλεσμα.

Η ομάδα του Ρικάρντο Πέρες προηγήθηκε στο σκορ με πολύ ωραίο σουτ του Χρήστου Λιάτσου στο 28’ της αναμέτρησης, με το τέλος του πρώτου ημιχρόνου να φέρνει μπροστά στο σκορ τους «ερυθρόλευκους», οι οποίοι είχαν τον απόλυτο έλεγχο των πρώτων 45 λεπτών, έχοντας και δοκάρι στο 8’ με τον Νεοφυτίδη.

Στην επανάληψη, οι Σέρβοι ανέβασαν την απόδοσή τους και εκμεταλλευόμενοι τα λάθη του Ολυμπιακού κατάφεραν να φτάσουν στην ανατροπή. Στο 46’ ο Μίτροβιτς έφερε το ματς στην ισοπαλία, ενώ την ανατροπή ολοκλήρωσε ο Πάντοβιτς στο 83’ για το τελικό 2-1.

Ο Ολυμπιακός μετά από αυτό το αποτέλεσμα έμεινε στον 1 βαθμό μαζί με την Τότεναμ, ενώ από 4 βαθμούς έχουν οι Ερυθρός Αστέρας και Μπάγερν Μονάχου, με τους «Βαυαρούς» να επικρατούν με 4-1 των «σπιρουνιών».

Ερυθρός Αστέρας: Κάτιτς, Μίτροβιτς, Μπλαγκόγεβιτς, Μάτιτς, Λούκιτς, Μίλικιτς, Πάντοβιτς, Νοβάκοβιτς, Μπουρμάζ, Πίπλιτσα, Μπάμπιτς.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τζολάκης, Ντουμάνης (86’ Συρμής), Γκοτζαμανίδης, Μπέλιτς (67’ Ασλανίδης), Μαρτίνης, Νεοφυτίδης, Νικόλης, Λιάτσος (86’ Σαπουντζής), Κατσαβάκης (67’ Αρσενίδης), Σουρλής, Μπουλάρι.

Διαβάστε επίσης

Στην ημερίδα του ΕΜΠ οι Σχολές του Ολυμπιακού

Στην ημερίδα του ΕΜΠ οι Σχολές του Ολυμπιακού

Οι κεντρικές σχολές Ολυμπιακού, Ρέντη, Καραϊσκάκη και Βοτσαλάκια εκπροσώπησαν το Δίκτυο Σχολών του Ολυμπιακού στην ημερίδα του Εθνικού Μετσόβειου Πολυτεχνείου με τίτλο «Η βραδιά του ερευνητή».

Στο Βελιγράδι και οι Νέοι (pics)

Στο Βελιγράδι και οι Νέοι (pics)

Η Κ19 του Ολυμπιακού βρίσκεται στη Σερβία προκειμένου την Τρίτη να αντιμετωπίσει τους Νέους του Ερυθρού Αστέρα για το UEFA Youth League.