Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Καλοί οι Νέοι, αλλά δίχως επιβράβευση

Καλοί οι Νέοι, αλλά δίχως επιβράβευση
Κυριακή, 6 Οκτωβρίου 2019 - 14:56

Δεύτερη ήττα για τον Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα Super League 1 Νέων. Αυτή τη φορά στη Θεσσαλονίκη, απέναντι στον Άρη. Αν και ήταν καλύτεροι και πιο πιεστικοί, του αντιπάλου τους, οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Ρικάρντο Πέρες δεν κατάφεραν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα και να φέρουν, αρχικά, το ματς, στα ίσια και στη συνέχεια να το γυρίσουν.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε, για τον Άρη, ο Τράκας, στο 19’. Με αυτό το γκολ, οι γηπεδούχοι πορεύτηκαν μέχρι το τέλος του ματς. Ο Ολυμπιακός είχε ένα δοκάρι, στο 78’, με τον Μπουλάρι, ενώ δύο δοκάρια είχε και ο Άρης (28’ με τον Σεγκέργκη και 87’ με τον Μπακαλιάννη). Πολύ όμορφο παιχνίδι, συνολικά, για τις δύο ομάδες.

Ο Μαρίνος είχε καλή ευκαιρία για τον Ολυμπιακό, μόλις στο 1’. Ο Ολυμπιακός μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και πίεσε, για να βρει πρώτος γκολ. Ο Μπαλιτσής στο 10’ είχε μια καλή φάση, για τον Άρη, εμώ ο Μαρίνος στο 18’ έφτασε κοντά στο 1-0. Δεν τα κατάφερε και ο Άρης σκόραρε, αμέσως μετά.

Από το γκολ των γηπεδούχων και έπειτα, η ομάδα της Θεσσαλονίκης ανέβασε την απόδοσή της και ισορρόπησε. Το πρώτο μέρος έληξε με το σκορ στο 1-0 και στην επανάληψη ο Ολυμπιακός μπήκε εξίσου δυνατά, ανεβάζοντας πολύ την ένταση στο παιχνίδι του και παίζοντας ωραία μπάλα. Στο 72’ ο Μπουλάρι είχε μια καλή στιγμή, αλλά ο Μπακαλιάννης έκοψε. Ακολούθησε το δοκάρια για τον Ολυμπιακό, ενώ ο Άρης επέμενε να παίζει περισσότερο αμυντικά και να ψάχνει τις αντεπιθέσεις.

Οι αλλαγές του Ρικάρντο Πέρες, στο δεύτερο μέρος, βοήθησαν τον Ολυμπιακό να παρουσιάσει ακόμη καλύτερη εικόνα, αν και το γκολ δεν ήρθε. Ο Άρης είχε και δεύτερο δοκάρι, πριν τελειώσει το ματς, το οποίο έμεινε σε αυτό το 1-0, εις βάρος του Θρύλου. Η ομάδα του Πέρες έμεινε στους 12 βαθμούς, έχοντας, πλέον, 4 νίκες σε 6 ματς, στο πρωτάθλημα Super League 1 Νέων.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ρικάρντο Πέρες): Τζολάκης, Τσάβος, Γκοτζαμανίδης, Ασλανίδης (46’ Λιάτσος), Κεραμίδας, Νεοφυτίδης (80’ Σαπουντζής), Νικόλης (83’ Κατσαβάκης), Μαρίνος, Αρσενίδης (46’ Μπέλιτς), Σουρλής, Μπουλάρι.

Διαβάστε επίσης

Πέρες: «Παίξαμε καλά, αλλά…»

Πέρες: «Παίξαμε καλά, αλλά…»

Ο προπονητής της Κ19 του Ολυμπιακού στάθηκε στις στατικές φάσεις και το γκολ του Άρη, μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα στην Πυλαία.