Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πέρες: «Παίξαμε καλά, αλλά…»

Πέρες: «Παίξαμε καλά, αλλά…»
Κυριακή, 6 Οκτωβρίου 2019 - 16:45

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πορτογάλου προπονητή, στην κάμερα της Nova, μετά το τέλος του αγώνα της ομάδας Νέων του Ολυμπιακού, με την αντίστοιχη του Άρη:

«Παίξαμε καλά. Ξέραμε τι ήθελε ο Άρης, από τη στιγμή που άλλαξε το γήπεδο και δεν έπαιξε σε φυσικό χορτάρι, όπως είχε κάνει κόντρα στον Παναθηναϊκό. Είχαν την προσοχή μας στις στατικές φάσεις, αλλά δεχθήκαμε για ακόμη μία φορά γκολ από στατική φάση. Ο μόνος υπεύθυνος είμαι εγώ.

Όταν ο Πρόεδρος με έκανε πρώτο προπονητή στην Κ19, θέλαμε να ετοιμάσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα επαγγελματίες ποδοσφαιριστές. Και όχι μόνο από την Κ19, αλλά και από τις μικρότερες ηλικίες. Περιμένουμε, λοιπόν, να δούμε αυτούς τους παίκτες να ωριμάζουν και να βγαίνουν σιγά-σιγά στον αφρό, στην πρώτη ομάδα.

Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην πρώτη ομάδα και στο τεχνικό τιμ (σ.σ. για το ματς με τον Άρη). Πιστεύω ότι οι παίκτες μας θα κάνουν μία εξίσου καλή εμφάνιση, όπως και στο τελευταίο ματς».

Διαβάστε επίσης

Παρελθόν ο Πέρες, προχωρημένες συζητήσεις με Νικοπολίδη...

Παρελθόν ο Πέρες, προχωρημένες συζητήσεις με Νικοπολίδη...

Εξελίξεις στην Ακαδημία του Ολυμπιακού, με τον Πορτογάλο τεχνικό να αναμένεται να αποχωρήσει από τους «ερυθρόλευκους», με τον Αντώνη Νικοπολίδη να είναι πολύ κοντά στο να τον αντικαταστήσει, αναλαμβάνοντας την τεχνική ηγεσία της Κ19 του Θρύλου.