Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μεγάλη νίκη της Κ15 του Θρύλου κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Μεγάλη νίκη της Κ15 του Θρύλου κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!
Κυριακή, 6 Οκτωβρίου 2019 - 19:29

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στο International Tournament της Premier League η Κ15 του Ολυμπιακού.

Οι πιτσιρικάδες των Πειραιωτών επικράτησαν της Κ15 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σημειώνοντας μία σπουδαία επιτυχία, αποκομίζοντας πολύτιμες εμπειρίες ενόψει της συνέχειας της καριέρας τους.

Το γκολ για την ομάδα του Νίκου Τοπολιάτη, η οποία έδειξε εξαιρετικά στοιχεία στην παρουσία της στην Αγγλία κόντρα σε μερικές από τις καλύτερες Ακαδημίες του κόσμου, σημείωσε ο Βλέτσας.

Οι Πειραιώτες έδειξαν την τρομερή δουλειά που γίνεται και στο συγκεκριμένο τμήμα της Ακαδημίας της ομάδας, με τις εμφανίσεις της Κ15 του Ολυμπιακού να γεμίζουν αισιοδοξία για το μέλλον!

Η 11άδα του Ολυμπιακού: Κονσολάκης, Μίνης, Χουρδάκης, Κωστούλας, Φίλος, Σταράκης, Παπακανέλλος, Γατόπουλος, Διαμαντόπουλος, Βλέτσας, Ρούτσι.

Έπαιξαν και οι: Χαμοξάρας, Μοίρας, Σούλο, Νίνος, Γκλέτσος.

Διαβάστε επίσης

Παρελθόν ο Πέρες, προχωρημένες συζητήσεις με Νικοπολίδη...

Παρελθόν ο Πέρες, προχωρημένες συζητήσεις με Νικοπολίδη...

Εξελίξεις στην Ακαδημία του Ολυμπιακού, με τον Πορτογάλο τεχνικό να αναμένεται να αποχωρήσει από τους «ερυθρόλευκους», με τον Αντώνη Νικοπολίδη να είναι πολύ κοντά στο να τον αντικαταστήσει, αναλαμβάνοντας την τεχνική ηγεσία της Κ19 του Θρύλου.

Πέρες: «Παίξαμε καλά, αλλά…»

Πέρες: «Παίξαμε καλά, αλλά…»

Ο προπονητής της Κ19 του Ολυμπιακού στάθηκε στις στατικές φάσεις και το γκολ του Άρη, μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα στην Πυλαία.