Ντουντούκα
Δεν καταλαβαίνουμε από προπαγάνδα εμείς! Θρύλος!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Εξετάζει πολλές λύσεις για τον αντί-Πέρες ο Ολυμπιακός...

Εξετάζει πολλές λύσεις για τον αντί-Πέρες ο Ολυμπιακός...
Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου 2019 - 17:56

Ο Ολυμπιακός δεν θα συνεχίσει με τον Ρικάρντο Πέρες στην τεχνική ηγεσία της Κ19 της ομάδας, με τους «ερυθρόλευκους» να έχουν ενημερώσει τον Πορτογάλο τεχνικό από την Τρίτη (08/10).

Όπως είναι φυσικό, οι Πειραιώτες βρίσκονται στην αναζήτηση του αντικαταστάτη του, με το όνομα του Αντώνη Νικοπολίδη να «παίζει» δυνατά τις τελευταίες ώρες. Ωστόσο, ο Ολυμπιακός σύμφωνα με πληροφορίες εξετάζει πολλές περιπτώσεις, κοιτάζοντας ακόμη και τεχνικούς από το εξωτερικό.

Δεν «παίζει» μόνος του για τον πάγκο της ομάδας Νέων του Θρύλου ο Νικοπολίδης, με τους ανθρώπους της ομάδας να επιθυμούν να βρουν τον καταλληλότερο που θα «φτιάξει» το μέλλον των «ερυθρόλευκων».

Εν αναμονή εξελίξεων, λοιπόν, στην Ακαδημία των Πειραιωτών, με την Κ19 της ομάδας να συνεχίζει προς το παρόν, μέχρι νεοτέρας με τον Δημήτρη Μαυρογενίδη στον πάγκο της…

Διαβάστε επίσης

Παρελθόν ο Πέρες, προχωρημένες συζητήσεις με Νικοπολίδη...

Παρελθόν ο Πέρες, προχωρημένες συζητήσεις με Νικοπολίδη...

Εξελίξεις στην Ακαδημία του Ολυμπιακού, με τον Πορτογάλο τεχνικό να αναμένεται να αποχωρήσει από τους «ερυθρόλευκους», με τον Αντώνη Νικοπολίδη να είναι πολύ κοντά στο να τον αντικαταστήσει, αναλαμβάνοντας την τεχνική ηγεσία της Κ19 του Θρύλου.