Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πεντάρα στον Παναθηναϊκό!

Πεντάρα στον Παναθηναϊκό!
Κυριακή, 13 Οκτωβρίου 2019 - 14:17

Σπουδαία εμφάνιση, ανατροπή και… συντριβή του αντιπάλου, είχε το μενού, για την Κ17 του Ολυμπιακού, το μεσημέρι της Κυριακής. Οι παίκτες του Δημήτρη Μαυρογενίδη επικράτησαν με το ευρύ 5-1 του αιωνίου αντιπάλου Παναθηναϊκού, στο ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής, το οποίο διεξήχθη στο Ρέντη.

Ο Παναθηναϊκός μπήκε στο παιχνίδι με ένα γκολ, μόλις στο 1’. Από λάθος του Ολυμπιακού, οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν, όμως από εκεί και πέρα, το γήπεδο… έγειρε!

Ο Ολυμπιακός πίεσε, όπως και συνέχισε να κάνει σε όλο το ματς. Έπαιξε πολύ ωραίο ποδόσφαιρο και προσπάθησε να κυριαρχήσει πλήρως. Το κατάφερε και φιλοδώρησε τον Παναθηναϊκό με… πέντε γκολ!

Ο Λιάτσος ισοφάρισε στο 14’. Ο Κατσογιάννης έφερε το ματς ανάποδα, στο 30’, κάνοντας το 2-1. Ο Ιμπαγάσα έχασε τεράστια ευκαιρία για τον Ολυμπιακός στο 33’, αλλά ο Σταμούλης στο 38’ δεν λάθεψε και έκανε το 3-1.

Στο δεύτερο μέρος ο Ολυμπιακός συνέχισε στον ίδιο ρυθμό κυριαρχίας, αν και συνολικά εκείνος του παιχνιδιού, έπεσε. Πάντως, η προσπάθεια των ερυθρολεύκων έφερε και άλλα γκολ, στο 84’ με τον Χρονόπουλο και ακριβώς με τη λήξη του ματς, με τον Λιοφάγο! Ο Ολυμπιακός έφτασε τους 11 πόντους, σε 5 αγώνες και έχει έναν λιγότερο, στο πρωτάθλημα Κ17 της Super League 1.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Δημήτρης Μαυρογενίδης): Παπαδούδης, Φρέρης, Λιοφάγος, Κατσογιάννης, Δούμας, Ντόι (70’ Χρήστου), Κίτσος, Πάστρας (76' Παπακωνσταντίνου), Σταμούλης (70’ Μαρίνης), Ιμπαγάσα (54’ Σπυριδάκης), Λιάτσος (70’ Χρονακόπουλος).

Παναθηναϊκός (Κώστας Φρατζέσκος): Δρανδάκης, Ζαφείρης, Παυλάκης, Καρνέσης, Προδρομίτης, Μακροδημήτρης, Βολάκης, Κωστόπουλος, Τζαβίδας, Κρυπαράκος, Πουλιάνος.

Έπαιξαν και οι: Ζούγρας, Δήμος, Καλλέργης, Δημοσθενιάδης.

Διαβάστε επίσης