Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μαυρογενίδης: «Κρατάμε την αντίδραση»

Μαυρογενίδης: «Κρατάμε την αντίδραση»
Κυριακή, 13 Οκτωβρίου 2019 - 14:54

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δημήτρη Μαυρογενίδη, μετά το τέλος του ματς, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟ, για το πρωτάθλημα Κ17.

«Νομίζω ότι αυτό που κρατάμε σήμερα, είναι η αντίδρασή μας, μετά το πολύ κακό ξεκίνημα, που είχαμε. Το πως ελέγξαμε τα συναισθήματά μας, γιατί ο αντίπαλος προηγήθηκε και είχε μία δύο ευκαιρίες, να μπει μπροστά με μεγαλύτερο σκορ. Αλλά η αντίδρασή μας στο πρώτο ημίχρονο ήταν αυτού του επιπέδου, που θέλουμε, με αυτή την προσωπικότητα. Παίζοντας, θεωρώ για μεγάλο διάστημα στο πρώτο ημίχρονο, με τον ρυθμό που θέλαμε. Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν δύσκολο να συνεχίσουμε σε αυτό τον ρυθμό, με αυτή τη ζέστη, αλλά είμαστε αρκετά ευχαριστημένοι, από τα παιδιά. Είναι αρχή, είναι μόλις για εμάς το πέμπτο παιχνίδι, έχουμε άλλα 23 παιχνίδια, οπότε η επόμενη ημέρα έχει πάλι απαιτήσεις. Έχει πίστη, σε σχέση με αυτό που θέλουμε: Την εξέλιξη των παιδιών και την ετοιμότητά τους, όταν έρθει η ώρα.

Πάντα έχει ενδιαφέρον ένα ματς Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού, αλλά πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί, στο πως βάζουμε αυτά τα παιδιά, σε αυτή την πίεση, σε αυτή την ηλικία.

Μας έκανε την τιμή η πρώτη ομάδα, να μας αφήσει να παίξουμε σε αυτό το γήπεδο, δεν θα μπορούσαμε να αφήναμε την άλλη ημέρα εμείς, εδώ, σκουπίδια (σ.σ με εντολή Μαυρογενίδη οι παίκτες καθάρισαν τα πάντα γύρω από τον πάγκο τους). Ο σεβασμός απέναντι σε αυτά που μας παρέχονται, είναι πρώτος κανόνας.

Είμαστε εδώ για να υποστηρίζουμε αυτό που γίνεται, σε όλη την Ακαδημία, όλα αυτά τα χρόνια. Φαντάζομαι ότι αργά ή γρήγορα η Διοίκηση θα πάρει την απόφασή της, για την επόμενη ημέρα, οπότε εμείς υποστηρίζουμε και κάνουμε ότι μπορούμε. Δεν αλλάζει κάτι, από την Κ19 μέχρι την Κ10, έχουμε μία φιλοσοφία, έναν κοινό σκοπό. Σκοπός μας είναι η εξέλιξη των ποδοσφαιριστών. Φυσικά και θέλουμε να είμαστε νικητές, να κερδίζουμε τα παιχνίδια. Αλλά αλίμονο αν δεν μπορούμε, μέσα από αυτή τη διαδικασία, να ετοιμάσουμε τα παιδιά. Θέλουμε τα παιδιά που κάνουνε το βήμα παραπάνω, να έχουν αυτή την ετοιμότητα. Να μην ακούνε διαφορετικά πράγματα. Όταν φτάνουν στην πρώτη ομάδα, να ακούνε γνώριμα πράγματα».

Διαβάστε επίσης

Πεντάρα στον Παναθηναϊκό!

Πεντάρα στον Παναθηναϊκό!

Η ομάδα Εφήβων του Ολυμπιακού συνέτριψε 5-1, στο Ρέντη τον ΠΑΟ, για την έκτη αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League 1 Κ17.