Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ισόπαλος ο Θρύλος στο Κορωπί

Ισόπαλος ο Θρύλος στο Κορωπί
Σάββατο, 19 Οκτωβρίου 2019 - 16:13

Με την ισοπαλία έφυγαν, τελικά, οι ποδοσφαιριστές της ομάδα Κ15 του Ολυμπιακού, από το Κορωπί και το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν ένα «εκρηκτικό» πρώτο δεκάλεπτο, μπαίνοντας πολύ δυνατά στο ματς και καταφέρνοντας να πάρουν «αέρα» δύο τερμάτων. Ο Βλέτσας εκμεταλλεύτηκε το λάθος της αντίπαλης άμυνας και από κοντά έγραψε το 0-1 στο 4’, ενώ στο 9’, ο Αρσενίδης είδε κενή εστία μετά από νέο σφάλμα των γηπεδούχων για να κάνει από μακριά το 0-2!

Ο Παναθηναϊκός ανέβασε την απόδοσή του μετά το 20λεπτο και κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσια από δύο εκτελέσεις κόρνερ. Ο Πιτσώτης με προβολή από κοντά στο 25’ και ο Καλοσκάμης με κεφαλιά στο 31’, έφεραν το σκορ στο 2-2.

Το δεύτερο μέρος ήταν μοιρασμένο, ωστόσο ο Ολυμπιακός ήταν αυτός που είχε τις μεγάλες ευκαιρίες για να πετύχει τέρμα. Η τύχη ωστόσο, δεν ήταν με το μέρος του Μοίρα, αφού σε δύο περιπτώσεις (58’, 71’) έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο και στο αριστερό δοκάρι αντίστοιχα.

Η ομάδα του Νίκου Τοπολιάτη, έφτασε έτσι τους 4 βαθμούς σε δύο ματς, αφού έχει παιχνίδι λιγότερο.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Νίκος Τοπολιάτης): Κονσολάκης, Μίνης, Χουρδάκης, Φίλος, Κωστούλας, Μαυρόπουλος (Σταράκης 50’), Διαμαντόπουλος (Γατόπουλος 63’), Ρούτσι (78’ Αθανασίου), Μοίρας, Βλέτσας (78’ Νίνος), Αρσενίδης (50’ Παπακανέλλος).

Διαβάστε επίσης