Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Λύγισαν οι Έφηβοι στο Περιστέρι

Λύγισαν οι Έφηβοι στο Περιστέρι
Κυριακή, 20 Οκτωβρίου 2019 - 16:34

Η ομάδα Κ17 του Ολυμπιακού μπήκε πολύ καλά στον αγώνα της 7ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος και κατάφερε να προηγηθεί 2-0 του Ατρόμητου. Δεν κατέστη, όμως εφικτό, στη συνέχεια, να διατηρήσει το προβάδισμά της και ηττήθηκε 3-2, με ανατροπή.

Με τη συμπλήρωση δέκα λεπτών, ο Λιάτσος εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος από τον Ζάννη, κάνοντας το 0-1 για τον Ολυμπιακό! Τα τέρματα για την ομάδα μας διπλασιάστηκαν στο 30ο λεπτό, με τον Κίτσο να κάνει πολύ καλή δουλειά από αριστερά, τροφοδοτώντας τον Σταμούλη που με σουτ από κοντά έκανε το 0-2!

Το προβάδισμα δύο τερμάτων δεν κράτησε για πολύ αφού ο Ατρόμητος μείωσε πολύ γρήγορα (32’) με τον Γκουτίδη, με το ημίχρονο να ολοκληρώνεται στο 1-2. Η αποβολή του Κατσογιάννη με απευθείας κόκκινη κάρτα στο 55’, άλλαξε τις αριθμητικές ισορροπίες με την ομάδα του Δημήτρη Μαυρογενίδη να δέχεται δύο τέρματα από τον Δαλαμήτρα (72’, 76’) γνωρίζοντας τελικά την ήττα με 3-2.

Ο Ολυμπιακός μετρά 11 πόντους μετά από 7 αγωνιστικές, έχοντας όμως ματς λιγότερο.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Δημήτρης Μαυρογενίδης): Παπαδούδης, Κατσογιάννης, Δούμας (80’ Γιαλεδάκης), Λιοφάγος, Φρέρης, Πάστρας (80’ Χρονακόπουλος), Ντόη, Κίτσος (71’ Σπυριδάκης), Λιάτσος, Ιμπαγάσα (46’ Συρμής), Σταμούλης (58’ Κασέμι).

Διαβάστε επίσης