Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

H K19 του Θρύλου με «σύμμαχο» το... παρελθόν!

H K19 του Θρύλου με «σύμμαχο» το... παρελθόν!
Τρίτη, 22 Οκτωβρίου 2019 - 10:45

Δεν έχει «υποχρεώσεις» μόνο η πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού απόψε (22/10, 22:00), αλλά και αυτή των Νέων.

Οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται την Μπάγερν Μονάχου στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, για την τρίτη αγωνιστική του UEFA Youth League. Το ματς θα ξεκινήσει στις 17:00 και θα έχει τηλεοπτική κάλυψη από το Cosmote Sport 2 HD.

Υπενθυμίζεται, πως μέχρι στιγμής, η ομάδα του Πειραιά έχει έναν πόντο στον όμιλο, έχοντας ισοπαλία (1-1) με την Τότεναμ και ήττα από τον Ερυθρό Αστέρα (2-1).

Να σημειωθεί, μάλιστα, πως οι πιτσιρικάδες του Θρύλου, επικράτησαν το 2015 με 1-0 των Βαυαρών στο Ρέντη, για την ίδια διοργάνωση, αλλά και 1-0 στο Μόναχο!

Αναλυτικά, η αποστολή του Ολυμπιακού: Τζολάκης, Στουρνάρας, Τσάβος, Ντουμάνης, Γκοτζαμανίδης, Μποσκουΐδης, Κεραμίδας, Μαρτίνης, Νεοφυτίδης, Νικόλης, Μπέλιτς, Τσέλιος, Σαπουντζής, Ντότης, Κατσαβάκης, Αρσενίδης, Φέκκας, Σουρλής, Βοΐλης, Μπουλάρι.

Διαβάστε επίσης

Στο Ρέντη ο Νικοπολίδης...

Στο Ρέντη ο Νικοπολίδης...

Ο Έλληνας τεχνικός, ο οποίος βρίσκεται σε συζητήσεις το τελευταίο διάστημα με τους «ερυθρόλευκους» για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας Νέων του Θρύλου, παρακολουθεί την αναμέτρηση της Κ19 του Ολυμπιακού κόντρα στην αντίστοιχη της Μπάγερν Μονάχου.