Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Καμία σχέση με την οικογένεια του Ολυμπιακού!

Καμία σχέση με την οικογένεια του Ολυμπιακού!
Τρίτη, 22 Οκτωβρίου 2019 - 20:41

Καμία θέση και σχέδη δεν έχουν με την οικογένεια του Ολυμπιακού οι κουκουλοφόροι που εισέβαλαν στον Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη κατά τη διάρκεια αναμέτρησης της Κ19 των «ερυθρόλευκων» κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου. Κάτι το οποίο αποσαφήνισε με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο και η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ με ανακοίνωσή της.

Στην επίθεση η οποία έγινε μάλιστα, χτυπήθηκε και ένας ποδοσφαιριστής της Ακαδημίας του Ολυμπιακού. Ο 13χρονος μετέβη στο νοσοκομείο, προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, ωστόσο δεν έχει κάτι το σοβαρό.

Διαβάστε επίσης

Μία επιστροφή που γεμίζει αισιοδοξία!

Μία επιστροφή που γεμίζει αισιοδοξία!

Ο Αντώνης Νικοπολίδης επέστρεψε και τυπικά στον Θρύλο, ως υπεύθυνος της Ακαδημίας και προπονητής της Κ19 των Πειραιωτών, με τον 48χρονο να γνωρίζει όσο λίγοι τι σημαίνει Ολυμπιακός.

«Πλήρωσε» τα πολλά λάθη στην άμυνα…

«Πλήρωσε» τα πολλά λάθη στην άμυνα…

Η Κ19 του Ολυμπιακού γνώρισε την ήττα με 4-0 από την αντίστοιχη της Μπάγερν Μονάχου για την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Youth League. Διακοπή λόγω έντασης στο τέλος του ματς...

Στο Ρέντη ο Νικοπολίδης...

Στο Ρέντη ο Νικοπολίδης...

Ο Έλληνας τεχνικός, ο οποίος βρίσκεται σε συζητήσεις το τελευταίο διάστημα με τους «ερυθρόλευκους» για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας Νέων του Θρύλου, παρακολουθεί την αναμέτρηση της Κ19 του Ολυμπιακού κόντρα στην αντίστοιχη της Μπάγερν Μονάχου.