Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Νέα σελίδα στην Ακαδημία του Ολυμπιακού

Νέα σελίδα στην Ακαδημία του Ολυμπιακού
Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου 2019 - 12:54

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο Ολυμπιακός επισημοποίησε την επιστροφή, στο Ρέντη, των Αντώνη Νικοπολίδη, Τάσου Πάντου και Θόδωρου Ελευθεριάδη. Ο παλαιός τερματοφύλακας του Θρύλου, ο οποίος έχει διατελέσει και βοηθός προπονητή, αλλά και πρώτος προπονητής της ομάδας, αναλαμβάνει Υπεύθυνος των Ακαδημιών, αλλά και προπονητής της ομάδας Νέων του Συλλόγου. Της Κ19. Συνεργάτης του θα είναι ο Τάσος Πάντος, ο οποίος έχει διατελέσει βοηθός προπονητή στην Κ15 και Κ17 του Ολυμπιακού. Ο Θόδωρος Ελευθεριάδης αναλαμβάνει τον ρόλο του Τεχνικού Διευθυντή των Ακαδημιών του Θρύλου.

Και οι τρεις άνδρες έχουν γνώση του Συλλόγου. Κατανοούν απόλυτα τι εστί Ολυμπιακός, ποια είναι η νοοτροπία και τι ζητά ο Σύλλογος, από τις Ακαδημίες του. Ο Θόδωρος Ελευθεριάδης ήταν παρών, με τον Γρηγόρη Γεωργάτο, στην… φουρνιά Ρέτσου (μαζί με Μανθάτη, Νικολάου, Ανδρούτσο και τα υπόλοιπα αστεράκια που ξεπετάχτηκαν τότε). Ο Τάσος Πάντος έχει εργαστεί ξανά στον Ολυμπιακό και δη στην Ακαδημία και μαζί με τον Αντώνη Νικοπολίδη έχουν κερδίσει τίτλους και διακρίσεις με τον Θρύλο και γνωρίζουν, απόλυτα, το μεγαλείο του Συλλόγου, για το οποίο θα παίζουν τα νεαρά παιδιά, που θα έχουν υπό την εποπτεία τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Αντώνη Νικοπολίδη, που αναλαμβάνει Υπεύθυνος των Ακαδημιών του Ολυμπιακού καθώς και προπονητής της ομάδας Κ19 του Συλλόγου μας.

Συνεργάτης του Αντώνη Νικοπολίδη στην Κ19 θα είναι ο Τάσος Πάντος ενώ Τεχνικός Διευθυντής αναλαμβάνει ο Θόδωρος Ελευθεριάδης.

Διαβάστε επίσης

Μία επιστροφή που γεμίζει αισιοδοξία!

Μία επιστροφή που γεμίζει αισιοδοξία!

Ο Αντώνης Νικοπολίδης επέστρεψε και τυπικά στον Θρύλο, ως υπεύθυνος της Ακαδημίας και προπονητής της Κ19 των Πειραιωτών, με τον 48χρονο να γνωρίζει όσο λίγοι τι σημαίνει Ολυμπιακός.

«Πλήρωσε» τα πολλά λάθη στην άμυνα…

«Πλήρωσε» τα πολλά λάθη στην άμυνα…

Η Κ19 του Ολυμπιακού γνώρισε την ήττα με 4-0 από την αντίστοιχη της Μπάγερν Μονάχου για την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Youth League. Διακοπή λόγω έντασης στο τέλος του ματς...