Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μία επιστροφή που γεμίζει αισιοδοξία!

Μία επιστροφή που γεμίζει αισιοδοξία!
Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου 2019 - 21:37

Και επίσημα στον Ολυμπιακό επέστρεψε ο Αντώνης Νικοπολίδης, αυτή τη φορά ως υπεύθυνος της Ακαδημίας του Θρύλου, αλλά και προπονητής της Κ19 των Πειραιωτών.

Οι «ερυθρόλευκοι» μετά την αποχώρηση του Ρικάρντο Πέρες έψαχναν τον καταλληλότερο για να τον αντικαταστήσει, με τον 48χρονο να έχει όλα όσα θέλουν και χρειάζονται για να μεταλαμπαδεύσει στα μικρά παιδιά τις αξίες του Ολυμπιακού.

Ο Νικοπολίδης γνωρίζει πολύ καλά τι σημαίνει Ολυμπιακός, έχει αγωνιστεί για πολλά χρόνια ως παίκτης στους Πειραιώτες ενώ έχει υπάρξει και ως προπονητής στο σύλλογο.

Επομένως, η επιστροφή του γεμίζει αισιοδοξία σε όλους στις τάξεις της ομάδας για νέες επιτυχίες στην Ακαδημία, η οποία με εκείνον στο «τιμόνι» θα μπορέσει να ανέβει ακόμη ψηλότερα, βγάζοντας πολλούς εξαιρετικούς παίκτες που θα είναι έτοιμοι για την πρώτη ομάδα.

Ο Ολυμπιακός χρειάζεται τέτοια άτομα στις τάξεις του. Πόσω δε μάλλον στα τμήματα υποδομής του. Προσωπικότητες σαν τον Αντώνη Νικοπολίδη... Με μεγάλες παραστάσεις με την ερυθρόλευκη φανέλα, αλλά και την Εθνική μας ομάδα...

Διαβάστε επίσης