Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ευχαριστώ τον κ. Μαρινάκη για την ευκαιρία να εργαστώ στον κορυφαίο σύλλογο της χώρας»

«Ευχαριστώ τον κ. Μαρινάκη για την ευκαιρία να εργαστώ στον κορυφαίο σύλλογο της χώρας»
Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου 2019 - 18:42

Τις πρώτες του δηλώσεις μετά την ανακοίνωση της επιστροφής του στον Ολυμπιακό, ως υπεύθυνος Ακαδημίας και προπονητής της Κ19 των Πειραιωτών έκανε ο Αντώνης Νικοπολίδης.

Ο 48χρονος εξέφρασε τη χαρά του για την επιστροφή του στον Ολυμπιακό, τονίζοντας ότι γνωρίζει πολύ καλά το αίσθημα ευθύνης που έχει, ενώ ευχαρίστησε τον Βαγγέλη Μαρινάκη για την ευκαιρία που του έδωσε να εργαστεί στον κορυφαίο σύλλογο της χώρας, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.

Τέλος, υπογράμμισε ότι εκείνος και οι συνεργάτες του θα προσπαθήσουν να εκπαιδεύσουν τα παιδιά, ώστε να τους μεταφέρουν τις αξίες του Ολυμπιακού τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικών χώρων.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είναι χαρά μου που είμαι και πάλι στον Ολυμπιακό, σε διαφορετικό πόστο αλλά με το ίδιο αίσθημα ευθύνης που έχω πάντα απέναντι στο σύλλογο και στη δουλειά μου. Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, για την ευκαιρία που μου δίνει να εργαστώ στον κορυφαίο σύλλογο της χώρας και σε ένα περιβάλλον που γνωρίζω καλά.

Στόχος από κοινού με τους συνεργάτες μου, είναι μέσα από σωστές βάσεις, να προπονήσουμε, να εκπαιδεύσουμε και να διαμορφώσουμε τα παιδιά, τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου».

Διαβάστε επίσης